Дневен хороскоп за 7 август

13877
Дневен хороскоп за 7 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник няма да е от най-лесните, но нека това не ви обезоръжава. Не се опитвайте да разберете причините за препятствията, които ще се изправят на пътя ви,  а действайте, както си знаете!

Телец

През този ден ще разберете, че някой се опитва да скрие информация от вас и разпространява слухове по ваш адрес. Освен това очаквайте отлагане на планувано пътуване до чужбина.

Близнаци

Този понеделник ще сте изпълнени с амбиция и чувството ви за съперничество ще е по-изострено от обикновено. Това се дължи на отдавна назряващ у вас бунт и борбата ви срещу статуквото. Правете, каквото трябва пък....

Рак

През този ден способността ви да убедите другите в правотата си ще ви допринесе за имиджа ви. Единственото, което ще се иска от вас е да бъдете себе си и нищо повече.

Лъв

Хороскоп за уикенда

Овен Не само красивите, забавните и интересните хора са достойни за обичане. точно това ще разберете през тези почини дни. Ще бъдете и...

Този понеделник ще имате своите възможности за успех, независимо дали е работен за вас или не. Това, в което трябва да внимавате е вашето поведение към човек, с когото сте на различно мнение. бъдете толерантни.

Дева

През този ден бъдете мили. Ако си позволите да нагрубите някого в бъдеще, това може дави коства прекалено много. Не си заслужава моментното удоволствие от натриване на носа.

Везни

Този ден ще е успешен за онзи от вас, на които им предстои изпит или преговори с чужденци. Освен това не пренебрегвайте съвета на жена. Той ще бъде от особена важност  за вас.

Зодията му издава какви жени мрази

Всеки мъж мрази определени неща у жените – неща, които го изнервят, фрустрират и които избягва на всяка цена. Тези неща са различ...

Скорпион

Този понеделник само от далновидността ви ще зависи материалното ви състояние в бъдеще. На пръв поглед денят няма да е кой знае колко важен, но всъщност всяко ваше действие ще има отражение в бъдеще.

Стрелец

През този ден бъдете внимателни за всичко, свързано с финанси, висше образование, преговори с чужденци и пътуване зад граница. Сега полагате основите на успешното ви развитие в тези области.

Козирог

3-те най-горещи зодии в ЗОДИАКА

Това са зодиите, които с един поглед могат да накарат сърцето ти да затрепти. Имат вродени сили, с които да пленяват. Ето кои са те:Бли...

Не си позволявайте волности, нито в работата, нито в личния живот. Това ден за проява на отговорност. От вас ще се очаква и изпълнение на обещания.

Водолей

Светът ви може да се промени. Не се страхувайте от новото. За да имате това, което искате може да ви се наложи да се промените. Преценете добре желанията си.

Риби

Не се страхувайте да приемете новото в живота ви. Очакват ви приятни запознанства и безценни осъзнавания. Вслушайте се в сърцето си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com