„Нема к'во“ спасяват чувството ни за хумор в „ОЦЕЛЯВАНЕ“

1125
„Нема к'во“ спасяват чувството ни за хумор в „ОЦЕЛЯВАНЕ“

Има ли хора, които все още не са изгубили способността си да се усмихват на сивото ежедневие? Това ще проверят стенд ъп комиците от „Нема к'во“ в края на януари, когато ще представят най-ново си шоу от поредицата „Фактуално“ - „Оцеляване“.

Екзистенциалните истини за живота, погледнати от най-смешната им страна, ще бъдат основната тема в новото шоу на „Нема к'во“, което стартира в 21.30ч. на 31 януари. Мястото е Sofia Live Club, а билетите са на цена от 10 лв.

Венсан, Калин и Жорони влизат в ролята на „оцеляващи“ в едно общество, претърпяло истински апокалипсис на чувството си за хумор. „Слава Богу, нашите фенове не са от хората, изгубили способността си да се усмихват на проблемите и конфузните ситуации, в които всеки от нас е изпадал“, споделят стенд ъп комиците.

През декември „Нема к'во“ отпразнуваха третата си година на сцена със спектакъла „Апокалипсис“, а специален гост на вечерта бе Любен Дилов-син.

„НЕМА К‘ВО“ стартират АРТ сезона с премиера

Момчетата от група „Нема к‘во“ – Жорони, Калин и Венсан стартират новия арт сезон с премиера на 24 септември в ...

Sofia Live Club едвам успя да побере гостите на шоуто, а Венсан изненада всички с невероятното си ръководство за домашни магии. Жорони пък отново не пропусна да разкаже малко пикантерии от личната си спалня, а Калин – истории от живия живот в пернишка област. Старт на шоуто дадоха момичетата от струнно трио „Хипнотик“, които допринесоха за магията на вечерта с прекрасно изпълнение на живо.

Коя ще е звездата, която ще се качи на сцената заедно с „Нема кво“ на 31-и януари все още е тайна, а сценарият на „Оцеляване“ се пази в личен сейф със секретно местонахождение в столицата. Причината? Сетовете на „Нема к'во“ са написани с такъв взривоопасен хумор, че момчетата се притесняват истински текстът да не попадне в ръцете на хора без чувство за хумор.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com