2017 година - все едно си е 2016?

4153
2017 година - все едно си е 2016?

Все се надявах 2017 година да е по-различна. И беше - докато бях захвърлил интернета както всеки уважаващ себе си българин захвърля гарнитурата и ухажва само пържолата на Нова година. Но пак сме на фаза "обратно към нормалното" - и сълзите напират ли напират ...

Още преди 2017 година да сколаса да дойде, реши да ни прати сняг за емисар, както ни се полага - нали е зима. При Карнобат веднага се намериха неколцина да се правят на по-по-най умни и блокираха предпразнично магистралата. Дотук добре - стават такива неща навсякъде, не само в България. Това, което може да се види само в България, е премиерът в оставка да отиде на магистралата и да се кара, че някой се е осмелил да пътува като вали сняг. При това с платена винетка. Като е решил така да работи неуморно, този с оставката може би следващия път ще го видим да се снима и с лопата в ръка, а по-следващия - да се снима, докато я използва. Дори може да хване да засади малко дръвчета покрай пустата му отсечка от Петолъчката към Бургас - току виж те помогнат да няма навявания от сняг по магистралата Му!

Коледа - имаме нужда да се почувстваме на 10

Има точно 1 ден до Коледа и аз всяка Коледа се чувствам на 10. Най-светлият, най-семейният, най-искреният празник. Лампите светят по-т...

Първото бебе на 2017 година било на 15-годишен татко и 13-годишна мама. И се казва Динко - в чест на bTV най-вероятно. Добре че бях и без телевизия - пропуснах дигитално-визуалната палитра от загадъчни остроумия до откровени вайкания. Също както държавицата ни е пропуснала, че в този случай сексът следва да е изключително наказуемо деяние. Наказаните обаче трябва да са предимно тези, които го допускат и така и не намират начин да спрат тази практика в една определена етническа група, защото тази група е чудесен инструмент по избори.

Преди обаче да ме събори следпразничната депресия, си спомням голямото прибиране от вчера (2 януари). И хората, които чинно се редяха на опашка при тунелите на АМ "Хемус", без да се мъчат на всяка цена да спечелят метър повече с маневра през знаците. Бяха много - толкова много. Усмихвам се - все някога ще бъдат всички.

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com