X
 
 

Бойко Борисов и мъглата на истината

17552 7
Бойко Борисов и мъглата на истината
Снимка: БГНЕС
Както всеки поне малко поживял в България в последните 10 години добре знае, когато премиерът Бойко Борисов дава интервю, думите от устата му се леят на ангро. Ако човек слуша и не е запознат, като нищо ще си помисли, че Раят на Земята се е възцарил точно в България. Просто въздходът е нечуван – не защото говорим за възход, а за наистина нечувани неща. Като например откровенията от вчера:

1. Най-високият в историята на България БВП. Така си е – сега да погледнем как я караме с бедността. Най-скорошният пример – първи по енергийна бедност в ЕС! Ако махнем и думичката „енергийна“ и сложим „риск от бедност“, къде ли ще сме, г-н Борисов? Я, последната напълно завършена статистика на Евростат (за 2017 година) казва пак първи в ЕС. Браво, безспорен успех!

Да погледнем и как сме всъщност в БВП спрямо другите в ЕС. Ето табличката на НСИ – ние сме в четири цифри, другите са в по пет ... Е, утеха е, че през миналата година Черна гора и Сърбия са след нас, обаче те пък още не са в ЕС – нищо чудно и преди да влязат да ни минат!

2. Христо Иванов като бил правосъден министър, всички, включително Борисов, работели за демокрацията в съдебната система и избора на главен прокурор да е такъв - демократичен. Сериозно? А защо тогава Иванов си подаде оставката от парламентарната трибуна? И защо веднага след това, не години по-късно, директно каза, че няма воля за борба с корупцията? Знаем, знаем – за да навреди на нашето Слънце!

3. Пламен Георгиев много работа е свършил за държавата, но "не мога да търпя да ми се задава този въпрос" - за терасата му. Затова – консул във Валенсия, а не уволнение, защото много заплахи имало към Георгиев. Като е във Валенсия, няма да го заплашват и търсят тия, "престъпниците", така си е!

4. Медицинските сестри вземат много добри заплати – тогава защо протестират? Ах, да, защото "някой все иска нещо". Точно така, г-н Борисов – искаме да спрете да ни баламосвате! Знам, че няма – ако спрете, какво ще ви остане тогава?

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 6 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  А каква е тази овца по-горе - Марги Драганова ?! Много мъка има в тази държавица , божееееее ...
 • Анонимен 5 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  БОку е най-обикновен селски пеерас и не може да бъде никакъв пИдал за какъвто се представя. Простащината не се понася с най-елементарна мозъчна дейност която очевАдно липсва при мутрата от село Банкя.
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  До Марги Драганова. Не искам да се замеряме с обиди, а да водим смислен дебат с аргументи. С най-голямо уважение те питам. Наистина ли вярваш, че Борисов е нещо като свещена крава, не трябва и не може да бъде критикуван и всеки, който го критикува е "платена поръчка". За жалост и яд на хора като мен, Борисов изпълнява програмата на БКП/БСП - Белене, южен/турски поток, строго пазене и охрана на вс виж още ›› ички руски интереси в България и срамните руски окупационни паметници. "Зачистка" (отстраняване) на прозападния и евроатлантически елит по поръчка на Решетников. Жалко!
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Единствената причина ГЕРБ да печели на избори е, че алтернативата е БСП! И двете партии са отрочета на БКП! Ако имаше друга алтернатива, ГЕРБ щяхме да сме ги забравили, както НДСВ( ако някой си спомня какво беше това)!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  9БЩЕСТВЕНА ТАЙНА Е ЧЕ ТИКВОЧА Е КРАДЛИВО ПЛЯМПАЛО НА КОЕТО ВЯРВАТ ПО-МАЛКО ОТ 10%! На избори купува и манипулира за да пИчели и да бие ама накрая хитрата сврака с двата крака!!!
 • българин 1 българин преди 3 месеца Профил на трол?
  Ачев, много фино и оскъдно, тиквата от намеци и закачки не разбира, ТОЙ е над журналистическите "измишльотини", за него и най-вече за кретените, които вярват на политическите лакърдии и лъжи на "елита" с повече факти и цифри, например не е редно да се пропуска дебелата лъжа на простакът на републиката, че децата ни започнали да се връщат от чужбина защото тук имало по-добри условия и заплащане на виж още ›› труда им, каква нелепица, какво малоумно словоблудство и какво ли още не, пиши бе човек, пиши!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Мутрите отново са на улицата
  : 4 !