Борисов и чумата – краката му окъсяха, носът се издължава

33099
Борисов и чумата – краката му окъсяха, носът се издължава
Снимка: БГНЕС

Ако някой случайно не е разбрал, в последните няколко месеца или по-точно откакто Цветан Цветанов лъсна с ВИП асансьора в новия си апартамент и положението стана аварийно, премиерът ни използва много активно Facebook. Обикаля г-н Борисов навсякъде, наглежда, строи, развива икономиката.

Само че г-н Борисов или по-точно пиарите му малко не са разбрали едно чудо на социалните мрежи или въобще Интернет – щом нещо се отзове там, не умира. Така и не умря общата снимка на Борисов с дъщерите на Борислав Лазаров.

Кой е пък този, ще попитат вероятно мнозина. Това е човекът, който спечели десетки милиони за изгаряне на трупове на животни с мобилни инсинератори, чрез фирмата си "Син кръст 2016" - история, разкрита в скандално разследване на Генка Шикерова, което Нова телевизия спря от излъчване, но която все пак прокуратурата проучва - поне официално. И гледай ти, щерките му гушнали Борисов по джапанки за честит рожден ден! Радио "Свободна Европа" пита премиера познава ли ги тези момичета, защо така е станало и снимката изчезна от Facebook профила на Габриела Лазарова, една от дъщерите. А от Министерски съвет обяснили как тази снимка е за спомен, защото Борисов помогнал на момичетата преди време, когато катастрофирали – по-точно разпоредил на отговорните служби да си свършат работата, сякаш не биха – поне още при катастрофи го правят.

Умилително е как Борисов и пиарите му си мислят, че в България са останали само хора с гладки мозъци. По-умилително е даже от тага на "изчезналата снимка" – в хотел "Хилтън", в Малта - скапана работа са това location функциите на модерните смартфончета, особено за новобогатшчета, които си мислят, че морето е до колене и Бате Бойко ги спасява от катастрофа в Малта. Изводът е много ясен – познава се явно премиерът със семейството. Разбира се, нищо лошо, нищо незаконно, нищо ... абе я стига лакърдии. Когато видим някой някога в България да печели обществена поръчка за милиони без да има ей такива връзки и връзчици към високопоставени хора от властта, тогава ще повярваме на алтруистични обяснения. Дотогава ще сме наясно – прокуратурата пак не си върши работата и на мнозина в България законът им се разминава!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com