Борисов и прекрасната госпожа Х.

19629
Борисов и прекрасната госпожа Х.
Снимка: МС

Една прекрасна госпожа. Тя, по думите на самия Бойко Борисов, е направила снимките на стаята и шкафчето в дума му. Тази госпожа, каза още той, е била пратена от президента Румен Радев и неговото обкръжение, за да го "сготви". Подготвяно е години наред, каза още премиерът.

Какво значи "години наред" е твърде интересно. Съветът е да си представяме необикновена история. Някъде около 2016-2017 имало една госпожа, която била прекрасна. Скоро след като спечелил президентските избори срещу друга прекрасна госпожа - Цецка Цачева, Румен Радев решил, че преди да разедини нацията, трябва да обедини Бойко Борисов с прекрасната госпожа. От тяхното обединение щяло да излезе чудесно разединение години по-късно. Обединявали се, каквото се обединявали, и накрая назрял точният момент. Снимките изгряли във всички медии и с анимационен смях прекрасната госпожа и президентът празнували голямата победа на чаша шампанско в президенството. 

Но възникват няколко основателни питания.

1) Например: Борисов първо твърдеше, че няма нищо общо със записите, а вече твърди, че си взел бележка като го записват незаконно - въпрос на Николай Слатински.

2) Също: Как така премиерът твърди, че са го снимали докато го няма, а в същото време е сниман как спи на леглото - въпрос на журналиста Стоян Тончев. И дали няма с лекота президентът да осъди Борисов за клевета? 

3) Трето: добре, то че беше ясно, че е прекрасна госпожа, беше, но какъв е отговорът за записите и за шкафчето? Прекрасната госпожа е влязла в джеймс-радев-бондски сюжет, но нейното интимно участие в живота на премиера е едно, а заснетото и записаното съвсем друго. Второто е от значение. 

Докато няма отговори на тези въпроси, ще се наложи да сглобим цялата картина. Сглобяването, във версията на премиера, описва фантастичен сюжет, в който президентът просто го подпуква от сутрин до вечер по най-пъклени комшийско-битови начини. Лети и облита с дрон къщата в Банкя. Инструктира прекрасни госпожици и ги обучава на прелъстяване и шпионаж. Излиза с вдигнат юмрук от президенството и със слогана разединението прави силата - изглежда трябва да се обедини например с прокуратурата и въоръжената акция в президенството. Ако премиерът наистина е прав, Радев трябва да е гений на конспирацията. Но предполагам, че Борисов просто би могъл, както предположи Стоян Тончев, да се превърне в осъден за клевета човек. Няма да е за първи път, впрочем. 

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com