Корнелия в помощ на Бойко

13345
Корнелия в помощ на Бойко
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

"Народът излезе на улицата и всеки ден си казва думата – оставка. Днес тук, но и в цялата страна се обеднихме политици от различни цветове" . Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на вчерашния протест пред сградата на Министерски съвет.

Коментар на редактора

Държавата на Симеонов - като Жоро Плъха

Цялостното изкупуване на ЧЕЗ от държавата е връщане на социализма, но контролен пакет от 34% може. Редно е да опитаме да купим на ниска...

Да беше само това, как да е. Но Нинова и подопечните ѝ издрънкаха куп щуротии, които всъщност са много важни. Важни са заради целта, която БСП публично си поставя – да свали сегашната власт. Но тази цел всъщност е само една от двете пред официалните наследници на българските комунисти. Втората цел, логично, е БСП да поеме властта.

Когато обаче чуеш от устата на лидера на БСП думите: "Не приемаме, че нашите момиченца в училище ще бъдат обучавани, че могат да бъдат и момченца", като чуеш и от "симпатизанта" Евгени Пеновлечки, представен на митинга като част от Националната федерация на таксиметровите шофьори, че "този Бойко подкрепи малоумния депутат, който нарече българския народ "малоумници" (бел. ред. - за неразбралите, говорим за депутата от БСП Иво Христов, който не подаде оставка след изявлението си, че 80% от българите са дебилни!!!) това директно означава, че няма начин да бъдат привлечени тези, които още могат да четат и се информират и извън източниците, познати като "медиите на Пеевски". А без тях БСП ще си мобилизира само пенсионната част от населението, най-много някой "патриот" да прескочи при тях, като Димитър Байрактаров, който се хвърли да брани руския патриарх с голи гърди и ГЕРБ отново ще спечели следващите избори – с малко, но какво от това, нищо няма да се промени.

Въпросът е толкова ли са зле в БСП, за да си мислят, че с толкова евтина пропаганда ще минат? Явно вярват, че многодишната трепанация в България вече е постигнала достатъчно, за да стигнат дебилните гласове за първо място.

Че Русия стои зад БСП и проводниците ѝ, че от Москва идват заповеди, отдавна е ясно. Но на г-жа Ниновная трябва да ѝ е ясно също, че все още има достатъчно българи, които могат да мислят. И пред тях няма да мине мантрата на изпразнените от съдържание лозунги - като този за "джендъро-фашизма". Защото по това БСП и ГЕРБ си приличат най-много в политическото говорене - по еднаквостта. А да сменят един политически провал с друг за все още достатъчно българи изобщо не е опция!

Дебелата лъжа на Борисов за ЧЕЗ

"Аз не бих оставил и ни най-малко съмнение, в който и да е българин, че стоим зад една абсолютно частна сделка. Искам да потвърдя още в...

п.п. Пълното изказване на Нинова можете да чуете в отрязъка от долното видео между 49:00 и 59:16 минута. А откровенията на г-н Пеновлечки можете да чуете след 59:24 минута.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Разглобка: "Турски поток" пресъхва за пред хората

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com