Кратко описание на апартамента на Цветанов

2849
Кратко описание на апартамента на Цветанов
Снимка: БГНЕС

Небивалият интерес към новия апартамент на Цветанов заслужава обстоен преглед на особеностите. Но докато за момента основният акцент, макар и заслужено, пада върху квадратура, разходи, конфликт на интереси, морал и прочие твърде съмнителни и рядко наказуеми параметри, ние ще се опитаме да предположим някои ситуации, свързани с интериора.

1. Асансьор с Веско

Тъй като става дума за някакъв ВИП асансьор, който директно вози от гаража към онези над 300 квадрата, то може да предположим, че в тоя асансьор все пак трябва да звучи някаква музика. Ето, че вашите догадки се оказват правилни: кой друг да звучи освен Веселин Маринов?! Луксозни колони, вградени в ескалатора, пускат любимите песни на един от любимите изпълнители на Цветанов, като разбира се твърде често звучи "Родната полиция ни пази", за да напомни на притежателя на апартамента за славните му години в МВР.

2. Дартс с Радев

Какво е един 315 квадратов апартамент без обособена стена за забавления и в частност дартс? Никак не е невъзможно стреличките да потъпват върху лицата на точно определени политици, като най-вероятно десетката е маркирана с лика на президента. "Разединителят на нацията", както Цветанов се себеповтаря на всяка втора пресконференция, би могъл да послужи за упражнения на точния мерник.

3. Скрита изповедалня

Малък кабинет, в който се влиза с дръпване на една точно определена книга от рафта (иначе не би имало нужда от книги вътре де). Влиза се в тъмно място, шумоизолирано, тайник, на чийто екран винаги има пряка връзка с премиера - брадър. Там се случват всякакви изповеди, опрощения, заръки и планове, които да "запазят стабилността на държавата", което общо взето е основното политическо послание на ГЕРБ за изборите - има една стабилност и те я пазят.

4. Включен GPS с гласови команди

Все пак, 315 квадрата са твърде много, за да може човек да се ориентира особено от раз. За да не се изгубят Цветанов и фамилията му и да добият сигурен ориентир, необходимо е да бъде инсталиран малко по-сложен компютър, който да помага на обитателите в трудни момента. Така например, ако човек се позагуби, винаги може да пита "Къде е жена ми" и услужлив механизиран глас да обясни - 10 метра вляво, после завиваш надясно, след това отново наляво и още 30 метра само напред". Това, ако разбира се жена ти не се премести някъде, питайки къде си ти самия и GPS-a не е дал несинхронизирани директиви. Тогава ще се наложи и обаждане по телефона.

"В хола ли си?"

"Да".

"Стой там, след 30 мин идвам".

5. Стая за мъчения на руски хакери

Тъй като Цветанов от няколко седмици вече говори непрекъснато за руски хакери, които чакат в бойна готовност да саботират изборния резултат и да свалят ГЕРБ от власт, необходимо е все пак да се направи и подобно помещение. Там могат да бъдат вкарани онези хора, които никой никога не е виждал, но всеки твърди, че съществуват и сеят семена на раздора в далеч по-напреднали демокрации, какво пък остава за нашата. Тая стая ще е малко като кутията на Шрьодингер - не знаеш има ли хакери или няма; но това никога не е било от значение, важно е да се набележи като предварителна мярка за обяснение на евентуално лошо предизборни резултати.

6. Телепортатор в провинцията

Предвид сложната задача да организира местните структури на ГЕРБ, което винаги се е сочело за основният принос на Цветанов, апартаментът евентуално би могъл да разполага с телепортатор, който да разпадне вторият по важност в партията на елементарни частици, които да се реорганизират например на събрание в Долно Нанагорнище. Все пак е необходимо на много места в държавата да се кажат едни заучени фрази, които нямат никакъв смисъл, но напомнят на определени хора, че заемат определени постове, защото са свързани с определена партия и трябва да направят всичко възможно да се избере пак тази партия, за да запазят въпросните постове.

7. Бункер, ако някой случайно върне комунизма

Понеже голямата параноя на ГЕРБ е, че видиш ли всеки техен опонент внезапно ще превърти лентата и ще върне историята назад, връщайки комунизма, то апартаментът все пак трябва да разполага и с добре натикан в земята партер-бункер, където членовете на семейството да могат да се скрият, ако опозиционна партия дойде на власт и върне тоя ми ти комунизъм.

8. Стая за писане на "Есе"

Очевидно Цветан Цветанов е спечелил въпросния апартамент, пишейки "Есе" от сутрин до вечер. И понеже е много възможно да спечели още много апартаменти в бъдеще - видяло се, че му е страст - той би трябвало да има и специална стая, посветена на многократно изписване на думата "Есе", по същият начин, по който в трети клас заучаваш определени думи с постоянното им преписване в тетрадката по български.

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com