Пет тайни конспирации за Слави Трифонов

34610
Пет тайни конспирации за Слави Трифонов
Снимка: Screenshot

Конспирациите за Слави Трифонов винаги са се радвали на различни бодове с бели конци, но откакто показа политически амбиции по фейсбук стените се съшиха пъстри конспиративни гоблени. След като стана ясно например, че съдът отказа да регистрира "Няма такава държава" заради символите на знамето и Трифонов смени името на "Има такъв народ", плъзна забележителна теория. Тя гласи, че водещият всъщност от самото начало е знаел тая работа и умишлено предложил такова име и лого, за да изглежда, че му правят постоянно спънки, пък после нарочно да вдигне гордо глава и да се тупа в гърдите как всички му пречат, но въпреки това лошо ги чака. Тази теория е страшно забавна най-вече заради това, че тя едновременно убедително защитава собствената си очевидност и едновременно никой например не я обяви още в началото, когато Трифонов правеше опити да регистрира партията. Че можеше още есента конспиративните потоци да се отприщят, но ни един не каза навремето - спокойно, прави се на луд, за да му откажат, той си знае работата. Все още, и завинаги ще е така, чакаме конспирация, която да не се е появила постфактум. Затова, ще преварим всички възможни вариации и още тук ще предложим няколко скрити хода на Трифонов. 

1. Слави Трифонов е новият водещ на шоуто по бТВ

Забуленият в мъгла образ на новия водещ на вечерното шоу по бТВ, от който лъха мистерия по градските билбордове, стана ясен -Николаос Цитиридис. Но нещата не са чак толкова прости - нима наистина никой не разбира, че такъв човек все пак не съществува? Слави Трифонов е провел серия от пластични процедури, за да се превърне в Николаос Цитиридис, докато през това време самият Годжи реално е поел ролята на Слави Трифонов, провеждайки серия от пластични операции, за да заприлича на Слави Трифонов. Но кой тогава е в ролята на Годжи? Това е Иво Сиромахов. Който е Гъмзата. Който е Крисия. А самата тя, понеже е най-близо до възрастта на Цитиридис, е самият Николаос Цитиридис. Питайте Антон Хекимян.  

2. Слави Трифонов се е договорил с Бoйко Борисов

Сложно е, но ще разберете. Както помним, Слави Трифонов направи доста слабо интервю с Бoйко Борисов, от което олекна. Но олекна, защото са се разбрали с Бoйко Борисов той да се превърне в политическа сила, която да стане коалиционен партньор, понеже Борисов винаги има проблем с хората от коалицията - я обърканият Реформаторски блок, я ненормалните патриоти. Така че Трифонов ще критикува ГЕРБ, знаейки, че само така може да натрупа вот, но този вот е изчислен така, че да няма как да е достатъчно голям, за да измести ГЕРБ. По този начин партията му ще се нареди точно след ГЕРБ, което ще породи съюз между двете и най-сетне ще заздрави завинаги ГЕРБ във властта, която с правилния коалиционен партньор няма да има мърдане. 

3. Всичко, което прави, е за да го върне тъпкано на 5-6 танцьорки

За онези, които стръвно следят тази тематика, нека уточня: всичко, кoeто знам за връзките на Слави Трифонов, съм научил против волята си. Но запознати източници твърдят, че онези пет-шест танцьорки - може да прочетете в едносрични сайтове как водещият тъжи заради тях, а те се женят за други полуслучайни мъже през това време, незаинтересовани от голямата слава на бившия си - та онези пет-шест танцьорки са основната причина Трифонов да влезе в политиката. Неговата най-голяма цел е да прокара закон, който със сложни юридически процедури да направи така, че те да се върнат при него и той най-сетне да намери мир и да се спаси от разочарованията си, а когато пее, да не пее през сълзи на концертите. 

4. Участието му в политиката е заради клип за нова песен

Кадрите от влизането в Народното събрание по случай референдума, протестите на самия Трифонов пред парламента преди време, снимките от учредяването на партията му: всичко това има за цел да послужи за кадри за нова песен. 

5. Зад всичко стои Доган

Не че не стои зад много неща и дори по личните самопризнания за разпределянето на ресурса в държавата, но има нещо много весело в това как въпросното изречение винаги се казва като едно-единствено и след него махваш за чао и си тръгваш. Я да видим как ще изглежда.

Зад всичко стои Доган. 

Не е прилично един текст да не завърши след това изречение. Затова - край. 

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com