Ринг свободен: Парламентът срещу Бойко Борисов

12856
Ринг свободен: Парламентът срещу Бойко Борисов
Снимка: БГНЕС

Нямам представа колко хора, които четат текста, са спортни фенове, но няма начин ако се интересуваш от спорт поне минимално, да не знаеш, че само след няколко мача ще се боксират звездите в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа и Анди Руис. И дори да не сте спортен фен, от бой поне малко разбирате - колкото и да им се иска на мнозина на този свят, все още много малко хора не са изяли поне един шамар в живота си.

И понеже по принцип политиката е скучна работа, но тази седмица там имаше титанични сблъсъци с всъщност огромен ефект както в Народното събрание, така и с участието на премиера Бойко Борисов, нека си развихрим въображението ги погледнем така, както заслужават - под формата на своеобразни юмручни постижения! Защото не бива да угасва надеждата, че все някога поне депутатите може да се сбият (явно е, че народът няма да ги набие) - който и да бъде набит, едва ли ще има недоволни

В червения ъгъл е Парламентът, а в синия - Бойко Борисов! Ако на зрителите не им харесват избраните цветове, да си спомнят, че всички в тази държава са бивши червени, посинели с времето!

Рунд 1

Парламентът влиза с ляв прав от името на Десислав Чуколов - той никога няма да слезе от парламентарната трибуна, само докато дойде време за обяд или да си вземе пенсията! За загрявка Борисов връща с "Аз обичам да се виждам" - за да покаже кой кой е!

Рунд 2

Спас Гърневски напада с "червени боклуци". Борисов забравя, че дядо му не е комунист, а е убит от комунистите, и връща тежко - "Аз подкрепих най-много Лозан Панов навремето. Той нямаше да стане съдия иначе". Сините гащета не се опасява, че ще му свирят удар под кръста (по политически - разследване на търговия с влияние) - все пак съдията (Цацаров, че нали е много умен и първо съдия беше) е в синя кърпа вързан!

Рунд 3

Кулминацията връхлита - ДПС налита, при това на БСП! Ударът рикошира и в ГЕРБ - заради партийните субсидии. Искаше им се на агите партиите да карат само на дарения, защото за Сараите даренията са най-големи - настървението на крошето "Цонев" е показателно, пусна кръв! Борисов обаче не изостава - братът на Гешев е лична охрана на Радев! Безспорно добър финт, направо подъл, защото братът на Гешев няма да е главен прокурор, Гешев ще е, но българите като чуем за роднинство на работа и ...

Рунд 4

Нокаут - ГЕРБ се съгласи партийната субсидия да е 8 лева на глас, както предложи БСП, при това като забрави, че веднъж вече беше гласувано в едно и също заседание да не е така. Борисов не издържа, стига само до: "При БСП падаха банки". Бледичко е - ГЕРБ се съгласи с БСП за партийните субсидии, няма такъв убийствен ъперкът!

ПОБЕДИТЕЛ: Иглата в пържолата! Ако не сте разбрали коя е тя, питайте Биляна Гавазова да ви прочете "етикета"! А някъде там всички гледат бельото ...

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com