Стабилната дебилност

4964
Стабилната дебилност

Явно има грешка в превода. Сигурно говорим твърде сложно. Обясняваме много. И не се разбираме. Няма начин да е друго, за да се радва българското общество всеки ден на помията, в която живее.

Затова ще обясняваме по-просто. Дано така схванем, че е време да се вземе тоягата.

Паси, паси, народе поробени

Бях поканена в сутрешния блок на bTV да говоря за агресията в училище и политиките на МОН за превенция. В студиото темата беше подменен...

На ВСС законът и Христо Иванов му ср*ха в гащите. Мирише, но ще свикнат тези там, ъъъ – гражданите. Лозан Панов също поприхвана от диарията и даде своя принос с едно извинение, защото се оплаквал, че много му мирише. Доказан житейски опит е, че не ти мирише в определени случаи – например като ядеш чесън заедно със сътрапезника си. Използвах примера за чесъна, а не за кафявата субстанция, че наближава обяд - да не развалям стабилността.

Бойко Борисов нахрани Маргарет Тачър с шоколадче "Образование" и тя се превърна в Меглена Кунева – честито! Помогна и алергията към морала на ДПС и Атака – повдигна им се от миризмата и не можаха да стигнат до пултовете за гласуване, горките.

Някои лекари печелели десет пъти повече от други заради цената на клиничната пътека, каза здравният пъдар Петър Москов. Не стана ясно – кои са тези лекари, правят ли се специално частни болници за тези специалисти и специалностите им, сключват ли се договори с НЗОК с протекция. Да съм точен – не е ясно на тези, които четат само заглавията по принцип. В тази държава това е мнозинството.

Специално за малко четящите и много говорещите – 2020 година не е далеч. А тогава еврогювечът, наречен фондове, ще понамалее сериозно и ще видим какво ще правим без да "усвояваме" както досега. Подозирам, че доста хиени, наредени на еврохранилката, ще останат без порции. Ще се наложи да се минава във фаза "всички на оружие" – при по-малко храна за повече гърла така става винаги. А ако зачезнат още и социалните облаги за МВР и армията в достатъчно голяма степен, току виж България доживее да стане нормална държава.

История корупционобългарска

ВСС е изчерпал доверието, с което се ползваше в обществото. Това беше лайтмотивът на декларацията на ГЕРБ и Реформаторския блок с искан...

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com