Волен проверява Валери, който проверява Волен, който проверява Валери

6085
Волен проверява Валери, който проверява Волен, който проверява Валери
Снимка: БГНЕС

Волен проверява Валери, който проверява Волен, който проверява Валери. Първият в момента ходи по стъпките на втория да види дали аджеба има проблеми по Черноморието или не. Подобни абсурдистки цикли ще станат всекидневие, тъй като патриотите вече трудно може да удържат собствените си противоречия.

Всъщност Сидеров и Симеонов отдавна нямат нищо общо помежду си. Разделенията са не само по линията русофилия/русофобия, където и двамата обладават двата истерични полюса на безумието. Разделението бе заложено още от самото формиране на фронта. Логиката бе - да съберем процент от тук, процент от там, да обединим ония, дето гледат "Скат", и ония, дето не я гледат, а накрая да приберем в бандата задължителния 1% на ВМРО. А Бойко ще се подкрепя - нали ще даде постове. 

Какво можем да очакваме оттук насетне? Волен отива на Слънчев бряг и забелязва, че вероятно онези 80 децибела, срещу които е възстанал Валери, са все пак не чак толкова много и може би ще е по-добре случаят да се преразгледа и да се допуснат 76,5 децибела. Валери обаче решава, че това е скандално и най-голямата отстъпка, която може да направи е -  само защото е широко скроен човек - да се сложи рамката на 78,5 децибела. Иначе и двамата са си прекарали никак зле - то не е зле да обикаляш заведенията по Слънчака през юли и август. Това е обаче само за загряване. Месеци по-късно изявите на Волен Сидеров в Крим започват твърде много да лазят по нервите на Симеонов, а лафовете на Симеонов за руския патриарх прекалено много по нервите на Сидеров. Симеонов разследва пътешествията на Сидеров в Русия, докато Сидеров най-сетне разбира какъв е Валери - разбира се, соросоид. А това, че Каракачанов твърде дълго запазва неутралитет между двамата, изглежда все по-дразнещо. Тоя човек няма ли най-сетне да заеме страна? 

Разбира се, накрая наближават избори и патриотите добре разбират, че ако не проявяват собствената си индивидуалност, ще останат под бариерата. Затова е време за разцепление. Волен се завръща в НАТФИЗ да бие студенти-наркомани, а Симеонов дотогава вече трябва да е забранил шум, хазартна дейност, компютърни игри и използването на английски език с повод и без повод. А най-важното е, че Борисов е получил необходимата подкрепа за още един мандат и вече уверено върви към следващия.  

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com