X
 
 

Залози: Какво ще направи Сидеров в деня на изборите?

8918 4
photo of Залози: Какво ще направи Сидеров в деня на изборите?
Снимка: колаж на Actualno.com
Малко остана и много се загатна. Обратното броене започна и се приемат залози: какво ще направи Волен Сидеров в деня на изборите? Нима някой си е помислил, че репченето в "Референдум" и извеждането от охраната не е само репетиция за истинския карнавал? Ето варианти.

1. "Тук има наркотици"

Коефициент: 1:4

Правено е веднъж, но винаги работи. Отиваш до някакво място - училище, университет, бар, дискотека и казваш - тук има наркотици. До теб стои Десислав Чуколов и той казва: тук има наркотици. Появяват се репортери, а после полиция. Задължително е да извикаш някой от персонала - най-добре примерно пазача, уморен пенсионер, който не подозира какво му предстои. Тогава Волен почва да му крещи: "Защо продавате наркотици тук бе!". "Защо продавате наркотици!". Пенсионерът-пазач не знае какво става - той цял ден е ял семки, чак пък наркотици. И така. Впрочем, за да стане, вземи малко наркотици. Така дори няма да излъжеш. 

2. "Всички са хомосексуалисти"

Коефициент: 1:3

Това че Джамбазки бе обявен за хомосексуалист не е достатъчно. Даваш специална пресконференция, на която вадиш огромен списък и почваш да четеш. По особени стечения на обстоятелствата е станало така, че ей тез хора, които са ти политически опоненти и вече изпреварващи те на доста проценти далеч от теб, са се оказали педераси. Това си го научил вчера, бил си осведомен и сега го съобщаваш. От това се очаква да произтече колосален ефект и да пренаредиш пасианса на изборите: вместо между кандидати и партии той да се води от хетеросексуален електорат, който търси хетеросексуален кмет. Това е Волен. Другите не.

3. Нахлуване в телевизионно студио

Коефициент 1:2

Брой го почти за сигурно. Телевизия АЛФА отразява протест пред БНТ, който постепенно започват да отразяват всички останали, защото рейтингът си е рейтинг и няма нищо по-забавно от Волен Сидеров в най-напеченият момент. В тази ситуация е много важно някой да бъде призован да се извини. Много хора дължат извинения на майка България и Волен Сидеров е нещо като проводникът на тези извинения - тези хора трябва да се извинят пред него, за да може той по-късно да препрати извиненията към майка България, бидейки медиумът между извиненията и нея.

4. Нещо там Каракачанов

Коефициент 1:2

Специална пресконференция, на която се оказва, че точно в този момент, когато се разпределя и без това поизтънелият патриотичен вот, е станало нещо с Каракачанов - да кажем, примерно, някакви имоти,. злоупотреба. Но няма значение какво по-конкретно е, цялото трябва да звучи така: "Нещо там Каракачанов...". По същият начин може да дадеш пресконференция за "Нещо там Симеонов", който през това време говори пред СКАТ за "Нещо там Сидеров". И така, нещо там ще стане. 

5. Дуел

Коефициент: 1:1

След като си подаде оставката като депутат, Волен Сидеров заяви, че сега същото трябвало да направи Джамбазки като евродепутат. Той Джамбазки трева пасе и не може да направи разлика между заплатите на двата вида депутати...Но така или иначе в не чак дори толкова далечното минало подобни проблеми на честта са се разрешавали с дуели, а Волен има вкус към тази работа. 

6. Нищо

Коефициент: 1:1 000 000

 

Автор: Райко Байчев

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Октомври 3 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  соросоиди и Врагове на Народа вие трябва да му целувате на волен сидеров..... Ами я си представете , че беше Другарят Октомври ?. той доказа на практика , че е си е ВАШ. За цялостно творчество нещата колнят в този ред на тъжни мисли.И сега съвсем в реда на нещата си и го *бавате.
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ама как му ходи хубавата бяла ризка!
 • ciklop50 1 ciklop50 преди 3 седмици Профил на трол?
  Елементарно Уотсън - ще се насере, както винаги!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Това 1:1!!
  : 0 !
missing image
Дневен хороскоп за 20 ноември

Овен Това е ден, в който с лекота ще усвоявате нови знания. Проявената мъдрост ще ви носи плодове дълго време. Телец Това е ден, в който творческата...