Залози: Какво ще направи Сидеров в деня на изборите?

11182
Залози: Какво ще направи Сидеров в деня на изборите?
Снимка: колаж на Actualno.com

Малко остана и много се загатна. Обратното броене започна и се приемат залози: какво ще направи Волен Сидеров в деня на изборите? Нима някой си е помислил, че репченето в "Референдум" и извеждането от охраната не е само репетиция за истинския карнавал? Ето варианти.

1. "Тук има наркотици"

Коефициент: 1:4

Правено е веднъж, но винаги работи. Отиваш до някакво място - училище, университет, бар, дискотека и казваш - тук има наркотици. До теб стои Десислав Чуколов и той казва: тук има наркотици. Появяват се репортери, а после полиция. Задължително е да извикаш някой от персонала - най-добре примерно пазача, уморен пенсионер, който не подозира какво му предстои. Тогава Волен почва да му крещи: "Защо продавате наркотици тук бе!". "Защо продавате наркотици!". Пенсионерът-пазач не знае какво става - той цял ден е ял семки, чак пък наркотици. И така. Впрочем, за да стане, вземи малко наркотици. Така дори няма да излъжеш. 

2. "Всички са хомосексуалисти"

Коефициент: 1:3

Това че Джамбазки бе обявен за хомосексуалист не е достатъчно. Даваш специална пресконференция, на която вадиш огромен списък и почваш да четеш. По особени стечения на обстоятелствата е станало така, че ей тез хора, които са ти политически опоненти и вече изпреварващи те на доста проценти далеч от теб, са се оказали педераси. Това си го научил вчера, бил си осведомен и сега го съобщаваш. От това се очаква да произтече колосален ефект и да пренаредиш пасианса на изборите: вместо между кандидати и партии той да се води от хетеросексуален електорат, който търси хетеросексуален кмет. Това е Волен. Другите не.

3. Нахлуване в телевизионно студио

Коефициент 1:2

Брой го почти за сигурно. Телевизия АЛФА отразява протест пред БНТ, който постепенно започват да отразяват всички останали, защото рейтингът си е рейтинг и няма нищо по-забавно от Волен Сидеров в най-напеченият момент. В тази ситуация е много важно някой да бъде призован да се извини. Много хора дължат извинения на майка България и Волен Сидеров е нещо като проводникът на тези извинения - тези хора трябва да се извинят пред него, за да може той по-късно да препрати извиненията към майка България, бидейки медиумът между извиненията и нея.

4. Нещо там Каракачанов

Коефициент 1:2

Специална пресконференция, на която се оказва, че точно в този момент, когато се разпределя и без това поизтънелият патриотичен вот, е станало нещо с Каракачанов - да кажем, примерно, някакви имоти,. злоупотреба. Но няма значение какво по-конкретно е, цялото трябва да звучи така: "Нещо там Каракачанов...". По същият начин може да дадеш пресконференция за "Нещо там Симеонов", който през това време говори пред СКАТ за "Нещо там Сидеров". И така, нещо там ще стане. 

5. Дуел

Коефициент: 1:1

След като си подаде оставката като депутат, Волен Сидеров заяви, че сега същото трябвало да направи Джамбазки като евродепутат. Той Джамбазки трева пасе и не може да направи разлика между заплатите на двата вида депутати...Но така или иначе в не чак дори толкова далечното минало подобни проблеми на честта са се разрешавали с дуели, а Волен има вкус към тази работа. 

6. Нищо

Коефициент: 1:1 000 000

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Иде Промяната, ама друг път!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com