Бившия адвокат на Тръмп с книга и твърдения как милиардерът е мамил, за да стане президент

4507
Бившия адвокат на Тръмп с книга и твърдения как милиардерът е мамил, за да стане президент
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп Майкъл Коен публикува предговора на своята книга и обеща да разкаже как американският президент е мамил на президентските избори с помощта на Русия, съобщава РИА Новости според БГНЕС.

Специалният прокурор на САЩ Робърт Мълър прекара две години в разследване на твърденията за руска намеса в изборите, което Москва отрича. Мълър приключи разследването, като потвърди обвиненията за намеса в изборите. Той обаче не намери доказателства за сговор между Доналд Тръмп и Русия, съществуването на който беше отречено както от Кремъл, така и от Белия дом.

Разкритията на Коен за Тръмп - от какво трябва да се тревожи американският президент?

Показанията на бившия адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен предвещават трудности за американския президент на два фронта, пише левият ...

"Половината американци смятат, че Тръмп е измамник, контролиран от Русия, който чрез лъжи пробива в Белия дом. Другата половина, привърженици на Тръмп, вярват, че целият скандал с Русия е лов на вещици, измислен от демократите ... И двете страни грешат", пише Коен в предговора към мемоарите си "Предател: Истинската история на Майкъл Коен, бивш личен адвокат на президента Доналд Тръмп", части от която бяха публикувани в много американски медии.

"Тръмп се споразумя с Русия, но не и с фините методи, които неговите опоненти си представяха. Знаех също, че разследването на Мълър не е лов на вещици. Тръмп измами на тези избори, с мълчаливото одобрение на Русия, за което ще научите в тези страници, защото предприемането на всичко, имам предвид всичко в името на това да спечелиш, винаги е бил неговият модел за бизнес и начин на живот", се казва в предговора.

Книгата на бившия адвокат на Тръмп предстои да излезе на 8 септември.

Коен беше осъден на три години затвор заради финансови и други нарушения. През май той бе пуснат под домашен арест във връзка с коронавирусната епидемия. След това обаче Коен започна да се появява по улиците на Ню Йорк и в местните ресторанти и беше отведен обратно в затвора на 9 юли. Впоследствие съдът отново постанови освобождаването му от затвора.

Бивш адвокат на Тръмп: Имам подозрения, не доказателства, за връзките му с Русия

Бившият адвокат на държавния глава на САЩ Доналд Тръмп - Майкъл Коен, няма доказателства за това, че в рамките на предизборната си камп...

Преди това Коен критикува остро Тръмп и каза, че в миналото той е помагал на Тръмп да решава неприятни проблеми, включително да плаща за мълчанието за жени, които са заявявали, че имат връзки с Тръмп. Коен беше осъден за нарушаване на законите за финансиране на кампании и лъжа пред Конгреса в опит да защити Тръмп и себе си. Въпреки това, преди да бъде изпратен в затвора, Коен отново се изказа в Конгреса с обвинения срещу Тръмп.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

NYT: САЩ не са дали на Русия цялата налична информация за планираната атака в "Крокус Хол"

Шансът е един на милиони: Американец стана милиардер от лотарията

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор

Колумбия изгони аржентински дипломати

"По навик": САЩ свалиха поредните дронове на хутите

Опозицията във Венецуела на ръба на разпадането

САЩ купуват снаряди от Турция, дават ги на Украйна

Обвиниха детска писателка в САЩ, че е убила съпруга си: Ето какво я уличава

Срутеният мост в Балтимор - инцидент за политическа употреба срещу Байдън

Заради хакeри: Криптосекторът претърпя огромен инцидент със сигурността

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com