Емили Ратайковски изненадващо съобщи, че е бременна

21091
Емили Ратайковски изненадващо съобщи, че е бременна
Снимка: Интернет

Напоследък стана обичай знаменитостите да съобщават добрите новини, свързани с личния им живот, в социалните си мрежи. Но не и Емили Ратайковски, която е избрала да потвърди изключително в американското издание на „Вог“, че е бременна. Разбира се, не от суета или за да се почувства специална, а за да може да публикува откровено есе за новото майчинство, което е широко аплодирано, предаде БГНЕС.

Особено заради това как тя и съпругът й Себастиан Беър-Макклард се справят с въпроси, свързани с пола на бебето им. Особено сега, когато партитата за разкриване на пола станаха толкова модерни или което е същото, родителите знаят дали очакват момче или момиче въз основа на розовия или синия цвят, който се появява в торта или балон.

20-годишна разбрала, че е бременна, едва когато започнало раждането

Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad как разбрала, че е бременна чак, когато започнала да...

„Когато съпругът ми и аз казахме на приятелите си, че съм бременна, първият въпрос, който ми зададоха, след като ме поздравиха, беше дали знам какво искам да имам. Но ние обичаме да отговаряме, че това е нещо, което няма да открием, докато сина или дъщеря ни навършат 18 години и ни уведомят ”, пише моделът, който в момента е в шестия месец на бременността.

„Всички се смеят, когато ни чуят да казваме това. Но в нашия отговор има истина, която загатва за възможности, които са много по-сложни от всеки генитален орган, с който детето ни може да се роди “, обяснява тя в тази връзка.

„Истината е, че в крайна сметка нямаме представа кой, а не какво, расте в утробата ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как ще се промени животът ни и кои сме ние “, пита се Ратайковски в дълго писание, в което разкрива и предубежденията, които е имала за това какво означава да бъдеш майка на момче или момиче, и дори процеса на възстановяване, който нейният съпруг и тя е направила, за да стигне до сегашната си позиция.

"Не е необходимо да обвиняваме никого, че е попаднал в тези обобщения за пола на децата", казва той. "Но не ми харесва, че налагаме въз основа на пола предубеждения на хората, още по-малко на бебетата", защитава позицията си тя.

Бременността изглежда спаси живота на млада британка

Жителка на британския град Кардиф смята, че бременността ѝ и е спасила живота, пише БГНЕС. Пред Daily Mail, 27-годишната Джейд Палмър ...

"Искам да бъда майка, която позволява на детето си да ми се покаже. И все пак осъзнавам, че макар да се надявам, че детето ми може да определи собственото си място в света, то ще се изправи, независимо от всичко, с неоспорими ограничения и полови конструкции, преди да може да говори за това или, по дяволите, дори преди да се роди “, оплаква се тя.

„Признавам, че съм напълно и безспорно безсилна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, какво ще бъде детето ми. Но изненадващо това са въпроси, които не ме притесняват. Вместо да изпитвам страх, изпитвам ново чувство на мир и спокойствие. Вече се уча от този човек в тялото си. Изпълнена съм с учудване “, заключава моделът, която е записала и видеоклип за случая, режисиран от нейната приятелка Лена Дънъм, в който показва как са минали тези първи месеци на бременността. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

САЩ изтегля военните си от Нигер

Камарата на представителите на САЩ с важна стъпка за помощта за Израел и Украйна

Mъж се самозапали пред съда, който гледа делото срещу Доналд Тръмп

Демократите в САЩ спасиха законопроекта за Украйна и Израел от крайнодесни републиканци

Директорът на ЦРУ: Без нова помощ Украйна може да загуби войната още тази година

Конгресменка, родена в Украйна, поиска орязване на военната помощ за Киев

Илон Мъск иронизира ударите на Израел по Иран

САЩ наложиха вето на искането на Палестина да се присъедини към ООН

Семейство Кенеди подкрепи Байдън

ФБР: Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Америка