Емили Ратайковски изненадващо съобщи, че е бременна

21091
Емили Ратайковски изненадващо съобщи, че е бременна
Снимка: Интернет

Напоследък стана обичай знаменитостите да съобщават добрите новини, свързани с личния им живот, в социалните си мрежи. Но не и Емили Ратайковски, която е избрала да потвърди изключително в американското издание на „Вог“, че е бременна. Разбира се, не от суета или за да се почувства специална, а за да може да публикува откровено есе за новото майчинство, което е широко аплодирано, предаде БГНЕС.

Особено заради това как тя и съпругът й Себастиан Беър-Макклард се справят с въпроси, свързани с пола на бебето им. Особено сега, когато партитата за разкриване на пола станаха толкова модерни или което е същото, родителите знаят дали очакват момче или момиче въз основа на розовия или синия цвят, който се появява в торта или балон.

20-годишна разбрала, че е бременна, едва когато започнало раждането

Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad как разбрала, че е бременна чак, когато започнала да...

„Когато съпругът ми и аз казахме на приятелите си, че съм бременна, първият въпрос, който ми зададоха, след като ме поздравиха, беше дали знам какво искам да имам. Но ние обичаме да отговаряме, че това е нещо, което няма да открием, докато сина или дъщеря ни навършат 18 години и ни уведомят ”, пише моделът, който в момента е в шестия месец на бременността.

„Всички се смеят, когато ни чуят да казваме това. Но в нашия отговор има истина, която загатва за възможности, които са много по-сложни от всеки генитален орган, с който детето ни може да се роди “, обяснява тя в тази връзка.

„Истината е, че в крайна сметка нямаме представа кой, а не какво, расте в утробата ми. Кой ще бъде този човек? На какъв човек ще станем родители? Как ще се промени животът ни и кои сме ние “, пита се Ратайковски в дълго писание, в което разкрива и предубежденията, които е имала за това какво означава да бъдеш майка на момче или момиче, и дори процеса на възстановяване, който нейният съпруг и тя е направила, за да стигне до сегашната си позиция.

"Не е необходимо да обвиняваме никого, че е попаднал в тези обобщения за пола на децата", казва той. "Но не ми харесва, че налагаме въз основа на пола предубеждения на хората, още по-малко на бебетата", защитава позицията си тя.

Бременността изглежда спаси живота на млада британка

Жителка на британския град Кардиф смята, че бременността ѝ и е спасила живота, пише БГНЕС. Пред Daily Mail, 27-годишната Джейд Палмър ...

"Искам да бъда майка, която позволява на детето си да ми се покаже. И все пак осъзнавам, че макар да се надявам, че детето ми може да определи собственото си място в света, то ще се изправи, независимо от всичко, с неоспорими ограничения и полови конструкции, преди да може да говори за това или, по дяволите, дори преди да се роди “, оплаква се тя.

„Признавам, че съм напълно и безспорно безсилна, когато става въпрос за почти всичко, което заобикаля бременността ми: как ще се промени тялото ми, какво ще бъде детето ми. Но изненадващо това са въпроси, които не ме притесняват. Вместо да изпитвам страх, изпитвам ново чувство на мир и спокойствие. Вече се уча от този човек в тялото си. Изпълнена съм с учудване “, заключава моделът, която е записала и видеоклип за случая, режисиран от нейната приятелка Лена Дънъм, в който показва как са минали тези първи месеци на бременността. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Доналд Тръмп осъди пропалестинските протести в САЩ

Нетаняху: Антисемитизмът в кампусите на САЩ наподобява Германия през 30-те години

САЩ въвеждат нови правила за храната в училище: Ето какво ограничават

При закъснял или отменен полет в САЩ: Връщат пари вместо ваучери

Масови протести срещу строгото съкращаване на бюджета за университетите в Аржентина (СНИМКА+ВИДЕО)

И Аризона обвини официално антуража на Тръмп в изборна измама

Търговски кораб се защити от ракета на хутите

Вашингтон с повече информация за изпратените в Украйна ракети ATACMS

Първа пратка оръжие от САЩ за Украйна: Какво получава Киев? (ВИДЕО)

Потвърдено: САЩ са предоставили на Украйна ракети ATACMS с голям обсег

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com