Иванка Тръмп заменя Белия дом с луксозно имение на острова на милиардерите

6156
Иванка Тръмп заменя Белия дом с луксозно имение на острова на милиардерите
Снимка: Getty Images/Guliver

В американските филми, когато някой пристигне в нов квартал, съсед винаги чука на вратата, носейки вкусно прясно изпечено месо, за добре дошли. Не знаем дали това ще се случи с Иванка Тръмп (въпреки че сме почти сигурни, че нещо подобно няма да се случи), която току-що е кацнала в новата си резиденция в Маями. Дъщерята на Доналд Тръмп вече се е настанила в това, което ще бъде домът й отсега нататък със съпруга й Джаред Кушнер и трите им деца - Арабела, Джоузеф и Теодор. Засега семейството ще живее в къща в квартал „Сърфсайд“ но скоро, веднага след като строителството на новия им дом приключи, те ще се преместят в „Индиан Крийк“, едно от най-ексклузивните и безопасни места на планета. Но кои ще бъдат съседите на дясното око на бившия президент на САЩ?

Без съмнение, мястото на пребиваване, избрано от Иванка и Джаред, отговаря на техните очаквания и стандарт на живот. Както Page Six публикува преди месец, двойката е купила от Хулио Иглесиас парцел от над 7000 квадратни метра с частен кей за около 24,5 милиона евро, за да бъде по-близо до Доналд Тръмп, който се е настанил в имението в Мар-а-Лаго, на час от Индиан Крийк. „Тук няма усещане за общност, нито съседите правят пикници в парка. Хората, които живеят в Индиан Крийк, не трябва да бъдат познати или да имат повече приятели. Никога няма да видите никого на улицата, всеки създава живота си в именията или голф клуба и далеч от любопитни погледи ", обяснява анонимен източник.

Малкият частен остров, измит от водите на залива Biscayne, който има само 34 къщи, е известен в разговорно слово като“ бункер на милионерите“ от богатите и известните, които живеят там. По-точно поверителността, която предлага на съседите си, е една от големите му атракции и за това тя разполага със собствена полиция, както и с въоръжен морски патрул, който наблюдава водите около острова 24 часа в денонощието. Един от най-известните съседи в Индиан Крийк несъмнено е Хулио Иглесиас, който, въпреки че сега живее практически целогодишно в Пунта Кана, продължава да се установява в дома си в Маями за около два месеца в годината и също се радва на малките си деца , като Виктория и Кристина, които са били там само преди няколко дни.

Тръмп искал да направи щерка си Иванка вицепрезидент

Доналд Тръмп обмислял да издигне дъщеря си Иванка Тръмп като кандидат-вицепрезидент по време на изборите през 2016 г., се казва в публи...

Испанският певец е инвестирал повече от 130 милиона евро в този остров и площ от почти 30 000 квадратни метра, разпределени в пет урбанизирани парцела на повече от 240 километра частен плаж. Иглесиас е собственик на 15% от този частен остров, осеян с имения за милиони долари. Първият от петте парцела, които придобива, му стрували около 800 000 евро в края на седемдесетте и малко по малко той разширява своята империя на ръба на канала, където строи имение, в което живеят по-големите му деца известно време, тези, които той има с Изабел Прейслер, а по-късно и с Миранда и петте деца, които има от холандския модел.

През 2017 г. певецът пуска в продажба четири от петте си парцела. Номер 4 е този, който Иванка и съпругът й са купили, който ще има друг съсед, милионер като тях, но много по-малко известен в очите на широката публика. Това е пластичният хирург Арън Ролинс, който е придобил парцел 7 от „ Indian Creek Road“ досега собственост на Иглесиас, на същата цена като Тръмп и Кушнер. Ролинс, който изповяда сделката в края на ноември 2020 г., е основател и главен изпълнителен директор на“ Elite Body Sculpture“, една от клиниките, специализирана в извайването на тялото и лазерната липосукция, базирана в Бевърли Хилс, и дванадесет други представителства в САЩ. Известен като един от хирурзите на звездите, той е обучен в университета Esteemed McGill и е създател на революционна система за практикуване на липосукция, без да е необходима неудобна и сложна операция.

Други богати жители в най-ексклузивния квартал в света са два бразилски супермодела: Адриана Лима и Жизел Бюндхен. Първите са придобили имение тук през 2009 г. за около девет милиона и е една от редовните им резиденции през голяма част от годината. От своя страна, Бюндхен и съпругът й Том Брейди, куотърбекът на „Тампа Бей Буканиърс“ от Националната футболна лига, закупиха имот на острова преди няколко месеца, с който планират да се настанят, за да построят авангарден и екологичен дом от дървесина. Това е парцел, разположен на „Indian Creek Road“, който им е струвал почти 17 милиона евро.

До къщата на Брейди живее Джефри Софър, собственик на „ Fontainebleau Development“, една от най-важните групи за недвижими имоти в САЩ, специализирана в търговията с големи жилищни райони, курорти на луксозни и увеселителни паркове по целия свят. Милионерът започна връзка през 2009 г. с австралийския топ модел Ел Макферсън. След няколко срещи и раздели двойката се жени в ексклузивен курорт на остров Фиджи, Полинезия. През 2017 г. се разделят и до тогава моделът и бизнесменът живеят в имението Индиан Крийк с двете си деца. След това тя отива в друга къща в Маями.

Какво си казаха Бойко Борисов и Иванка Тръмп (хипотези)

Една професорка, която има собствен Институт, ми каза вчера, че на оная снимка от събранието на милиардерите Иванка Тръмп изобщо не се ...

Също така има къща (с 13 бани и това струва 38 милиона евро) в“ Индиан Крийк“, американският бизнесмен и милиардер инвеститор Еди Ламперт, завършил икономика в Йейл, бивш главен изпълнителен директор и президент на „Sears Holdings“, основател на „Transform Holdco“ LLC , президент и главен изпълнителен директор на ESL „Investments и Fountainhead“, компания, специализирана в луксозни яхти. На няколко метра от него живеят съоснователят на Hotels.com и колекционер на изкуство (в градината му има метални скулптури на Миро и Калдър), Боб Динер и Карл Икан, един от 100-те най-богати мъже в света според „Forbes“ и един от най-успешните финансови съветници в историята на Уолстрийт, който през 2014 г. помогна на Доналд Тръмп да измъкне казино Тадж Махал в Атлантик Сити от фалит

Други съседи, които се хвалят с домове в Индиан Крийк, са Мери Стивънс Шула, вдовица на Дон Шула, известен треньор по американски футбол, който е водил Маями Делфините, отбор, с който той спечели два Супербоула и почина през май; Джейми Галиски Бака, колумбийски магнат в света на банковото дело, президент на една от най-големите банкови империи в Латинска Америка; Ракеш Гангвал, главен изпълнителен директор на US Airways и съосновател на IndiGo, най-голямата авиокомпания в Индия; и Норман Браман, собственик на американска автокъща за милиони долари, колекционер на произведения на изкуството и бивш собственик на „Филаделфия Ийгълс“. През 2019 г. 40-годишният емир на Катар, шейх Тамим бин Хамад Ал Тани, купи друг от колетите за почти 50 милиона евро и често пътува до този район на Маями.

Един от най-известните съседи на Индиан Крийк и най-загрижен за неговата безопасност беше саудитският принц Турки бин Абдул Азиз ал Сауд, който се приютява там през 1991 г. след войната в Персийския залив, в къща от 3,2 милиона евро в номер 2 на изключителна улица (в номер едно живее Норман Браман). Принцът напуска имението си няколко години по-късно и с любопитство той така и не успява да играе в голф клуба на острова, тъй като наличието на къща там не дава право на това и те имат. Имат свои собствени критерии за приемане на членове. Други, напуснали „Индиан Крийк“ преди няколко години, са Рики Мартин, Шер и Бионсе и Джей Зи. Двойката купува къща със седем спални в средиземноморски стил през 2006 г. и я продава четири години по-късно на холандския бизнесмен Герт-Ян Бакер за девет милиона.

Докато не приключат работата по дома им в „Индиан Крийк“, Иванка и Кушнер вече са се настанили в луксозен апартамент в квартал Арт, Маями. Това е къща с гледка към морето, проектирана от италианския архитект Антонио Читерио във формата на пирамида и се счита за една от най-луксозните в новото градско развитие в квартала „Сърфсайд“. Къщата разполага с директен асансьор, римски травертинови тавани и настилки от бял дъб. Разбира се, козовете ще могат да се насладят на невероятен закрит басейн, детски площадки и 24-часова охрана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

За часове: Отпуснаха 60 млн. долара за реконструкцията на моста в Балтимор

Байдън събра рекордни средства за предизборната си кампания

"Глупост": Белият дом коментира руските твърдения за украинска връзка в атентата край Москва

Стара книга в Харвардския университет била подвързана с човешка кожа

NYT: САЩ не са дали на Русия цялата налична информация за планираната атака в "Крокус Хол"

Шансът е един на милиони: Американец стана милиардер от лотарията

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор

Колумбия изгони аржентински дипломати

"По навик": САЩ свалиха поредните дронове на хутите

Опозицията във Венецуела на ръба на разпадането

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com