Моника Люински ще публикува тайни любовни писма до Бил Клинтън

10493
Моника Люински ще публикува тайни любовни писма до Бил Клинтън

Моника Люински се подготвя да пише откровена книга за аферата си с американския президент Бил Клинтън, в която ще включи любовни писма с бившия държавен глава и ще разкаже за неговата неутолима жажда за шведски тройки. Със стъпката 39-годишната бивша стажантка в Белия дом иска да си отмъсти на Клинтън, който, според нея, се измъкнал от скандала чист, докато тя все още не може да се избави от позора от техните срещи в Овалния офис, съобщава британският вестник “Дейли Мейл”, цитиран от БЛИЦ.
Нейни приятели твърдят, че издателите се избиват, за да получат правата върху книгата, и след редица срещи е станало ясно, че Люински може да получи до 12 милиона долара, ако реши да разкрие в книгата всички малки подробности. Сделка за книгата все още не е подписана, а опитите на Люински да осребри аферата си може да разтърсят брака на Клинтън и да провалят кандидатурата на Хилари за президент през 2016 г.

Говорейки пред “National Enquirer”, нейни приятели са казали, че книгата ще е толкова пиперлива, че може да причини нови сърдечни проблеми на Бил, който в миналото бе опериран от проблеми със сърцето. “Книгата направо може да го убие”, твърди източник.

Книгата също ще включва неизвестни до момента на обществото любовни писма, които тя е писала до президента, някои от които са толкова интимни, че  никога не са изпращани, съобщи друг неин близък.

Твърди се, че те обстойно описват любовта й към Клинтън и как по онова време 22-годишната Люински, е била способна да го направи много по-щастлив от съпругата му, която той самият наричал “студена риба”.

Бил също е осмивал несъществуващия си полов живот със съпругата му. По неговите думи, той не е бил единственият, който е търсил любовта извън семейството. “Моника също може да разкаже как Бил непрестанно е говорил за неутолимата си жажда за шведски тройки, оргии и употребата на всякакви видове секс играчки”, добавя приятелят.

Редактор: Ая Косарова

Бил Клинтън номинира официално Обама за втори мандат

Демократическата партия на САЩ издигна официално кандидатурата за президент на предстоящите избори на настоящия държавен глава Барак Об...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com