X
 
 

Порно уби човек

Шофьор гледал порно на телефона си, докато управлявал камион, когато се удря в пикап в Роджърс, Минесота, след което ремаркето се откъсва , нася смъртоносен удар на стоящ наблизо строителен работник, съобщи Fox5.

Според обвинението на 2 октомври 2018 г. Тейт Райън Доом управлявал камион в строителна зона на магистралата 94, когато удря камион и ремарке.

Стратегията за културата: Порното и насилието трябва да са късно вечер

Предаванията, съдържащи насилие или порнография, трябва да се излъчват късно вечер. Това съждение е записано на страница 40 от проекта ...

Ударът изважда камиона и ремаркето от контрол и се удрят в паркирана кола. След това ремаркето се отдели от камиона и сеу стоварва върху служител на инженерния екип. Жертвата попада под останките на ремаркето и получава сериозни наранявания по главата и торса, поради което умира на мястото на инцидента, предаде БГНЕС.

Друг работник е бил ранен.

След катастрофата пред полицаи Дуум казал, че е карал с 50 мили в час, което е в съответствие с ограниченията на района, и не е ползвал телефона си по време на инцидента. Само че по-късно полицаите открили, че около 30 минути преди сблъсъка шофьорът качил на телефона си 14 клипа от известен порносайт. Всъщност катастрофата става две минути, след като шофьорът си пуснал един от клиповете.

Вижте коя е съвършената жена според класация на порно сайт.

Мелания заряза Тръмп в Давос заради секс скандал?

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си на започващия днес (23 януари) Световен икономически форум в Давос. И въп...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители