Ромни, Мадона и Мишел Обама - топ US неудачници

7301
Ромни, Мадона и Мишел Обама - топ US неудачници

Американското списание GQ подреди в класация на неудачниците в САЩ за 2012 година. Съвсем логично начело бе поставен неуспелият кандидат-президент Мит Ромни, предаде БЛИЦ.

В списъка са 25 известни личности, които се запомниха през годината със своите провали - лични или обществени. От списанието уточниха, че не могат да изчислят кои неуспехи са по-големи и затова подреждането им е субективно.

Мадона се появи с прекалено изрязани прашки

Преди години Мадона разби границите с дантелените си ръкавици без пръсти и по този начин положи основите за днешните по-провокативни пе...

Първото място на Ромни бе обяснено с резултатите от гласуването. Според журналистите “решилите веднага да подадат гласа си за него приличат на клиенти в бар, които си тръгват в 4 часа сутринта, сериозно напреднали с алкохола”.

Препоръките към неуспелия републиканец са да се наслаждава на живота край езерото Уинпесоки, като напълно игнорира проблемите на тези свои сънародници, които не са успели да натрупат поне 300 милиона долара лично състояние.

В списъка на главните неудачници попадна и Мадона, чиито концерти и стил на обличане не съответствуват на възрастта на певицата.

Класацията споменава и Мишел Обама заради неуспеха на първата дама да се пребори с неправилното хранене на американците и надебеляването на нацията.

Ромни губи по 847 приятели на час във Фейсбук

Мит Ромни губи приятелите си във Фейсбук със страшна скорост, след като загуби и изборите за президент в САЩ. Неуспелият кандидат на ре...

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com