Съд в Ню Йорк даде зелена светлина на племенницата на Тръмп да говори за новата си книга

1825
Съд в Ню Йорк даде зелена светлина на племенницата на Тръмп да говори за новата си книга
Снимка: Getty Images/Guliver

Съд в щата Ню Йорк разреши на племенницата на президента на САЩ Доналд Тръмп да дава интервюта и да обсъжда своята книга за чичо си, която ще излезе днес, 14 юли, предаде БГНЕС.

Съдия Хал Гринуалд е внесъл поправки в заповедта за временна забрана на на публикуването на "Твърде много, но недостатъчно: как семейството ми създаде най-опасния човек в света". Новото съдебно постановление отбелязва, че племенницата на американския президент, както и нейни представители, могат да "публикуват, печатат или разпространяват" това произведение или откъси от него. Формулировката "за предоставяне на описание или мемоари на всяко друго лице" е изключена от текста на решението.

Племенницата на Тръмп го разбива в новата си книга - вече има интересни откъси

В своята книга, анонсирана като "спомени без тайни", племенницата на Доналд Тръмп, Мери, описва чичо си и президент на САЩ като лъжец и...

Съдията каза, че издателите "Саймън и Шустър" вече са отпечатали и изпратили на клиентите повече от 600 хиляди копия на тази книга. Гринуалд смята, че при тези обстоятелства изтеглянето на всички копия от книжарници, библиотеки и цифрови устройства за съхранение "изглежда като невъзможна задача". Посочената по-горе забрана не се прилага за издателството.

Няколко американски медии, които разполагат с копия на книгата коментираха съдържанието ѝ миналата седмица. Мери Тръмп, клиничен психолог по образование, описва Доналд Тръмп като нарцистична личност, чиито действия често са необясними. Според нея един от факторите, които формират светогледа на Тръмп в детството му, е желанието да избегне неодобрението от страна на баща си Фредерик Тръмп. Тя описва баща му като доминиращата фигура, която унищожила Доналд Тръмп и разбила Юспособността му да развива и изживява цяла гама от човешки емоции".

По-малкият брат на американския президент - Робърт Тръмп, поиска съдът да забрани публикуването на книгата. Съдът по-рано одобри искането на Робърт Тръмп и временно забрани публикуването на книгата. Това решение обаче беше отменено от апелативния съд, който взе под внимание факта, че "Саймън и Шустър" са отпечатали около 75 хиляди копия на книгата и вече са започнали да приемат предварителни поръчки.

Мери Тръмп е дъщеря на Фред Тръмп-младши. Той страда от алкохолизъм и умира през 1981 г. на 42-годишна възраст от инфаркт.

Скандалната книга на племенницата на Тръмп за американския президент излиза предсрочно

Книгата на Мери Тръмп – племенница на американския президент, ще бъде публикувана следващата седмица. Тя излиза две седмици по-ра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АМЕРИКА:

Шансът е един на милиони: Американец стана милиардер от лотарията

Извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор

Колумбия изгони аржентински дипломати

"По навик": САЩ свалиха поредните дронове на хутите

Опозицията във Венецуела на ръба на разпадането

САЩ купуват снаряди от Турция, дават ги на Украйна

Обвиниха детска писателка в САЩ, че е убила съпруга си: Ето какво я уличава

Срутеният мост в Балтимор - инцидент за политическа употреба срещу Байдън

Заради хакeри: Криптосекторът претърпя огромен инцидент със сигурността

Байдън: САЩ могат да защитят Украйна от "касапина" Путин (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com