X
 
 

Трима българи са сред жертвите на стрелеца от Чикаго

3680 10
photo of Трима българи са сред жертвите на стрелеца от Чикаго
Снимка: iStock/Guliver
Трима от убитите в Чикаго са българи - две жени и едни мъж. Те бяха застреляни по време на вечеря с още един американски гражданин по произход в дома им късно в събота. Петата жертва все още се бори за живота си в болница, съобщи българския консул Иван Анчев в града с най-голямата наша общност зад граница.

Двама от българите са съпрузи в техните ранни 40 години,а втората жена е на над 60 години, каза Анчев. Те са имали легален статут. Загиналият мъж е и американски гражданин, а съпругата му е пребивавала в САЩ със зелена карта.

Както Actualno.com съобщи инцидентът станал на 12 октомври около 5 ч. следобед в апартамента на семейството на улица „Уест Ървинг Парк” в Чикаго. Властите продължават да събират информация за това, което се е случило. Снимки и видео от мястото на инцидента можете да видите в тази статия.

Четирима са загинали, а един е в критично състояние след стрелба в Чикаго (СНИМКИ)

Четирима души са загинали, а една жена е в критично състояние след стрелба в жилищна сграда Чикаго, съобщава ABC. Полицията в града е ...

Според българският консул Анчев, става дума за убийство от битов характер. Стрелецът е на 67 години, американец, строителен работник, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с апартаменти от 15 години.

В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи. „Когато той влязъл в апартамента на съседите си, четиримата души вечеряли. Все още не знаем защо, но мъжът започнал да стреля и убил четиримата.”, каза пред медиите зам.-шефът на полицията Антъни Рико.

Властите са открили оръжието на престъплението – личният пистолет на предполагаемия извършител. Той е арестуван. Според тях той е имал проблеми с контрола върху гнева си и преди е влизал в пререкание със съседите си.

„Знаем, че са имали предишни инциденти, които не са били докладвани на полицията, които включват вдигане на шум, размяна на лоши погледи и дори сблъскване един с друг. Знаем, че жертвите и убиецът са имали минало. Знам, че те са били на прицел, не е случайно.”

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  БОКо веднага да пусне обществена поръчка (със солиден комисион за него и ДС-Ванче караТърбух и с плащане накуп в предплата!) за бронежилетки за всички български граждани в САЩ (без тия македонците с купени български паспорти!), и да ги задължи да ги носят 24/7 - дори под душа! Так де, няма да се излагаме пред евро-атлантическите ни началници, пардон партньори! А "бившата" му жена и дъщеря му с вну виж още ›› ците - веднага да се връщат в Банкя, където започват изкопните работи за направа на къщите му в крепост с бетонни бункери! Или за по-сигурно се преселят вкупом с свръ-луксозната Рубльовка край Москва?!
 • Октомври 9 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  AMERICAN DREAM
 • Каквото премълчават : конспирация Бира 8 Каквото премълчават : конспирация Бира преди 1 месец Профил на трол?
  трите гилзи 7.66 били намерени както в Чисаго , така при подобен неразянен артефакт в ШинСин Хай , както и в Малибурн . Особено внимание , събития в Малибурн , градът на прочутото търговска марка Йиски Малубурн - do U til walk ? Били намерени билетчета от метро . Не Метро-София , каквото веднага ще ни се натрапва като будни зрители-аудитория , вместо това метро станция Метро , Лондон иначе ! К виж още ›› акво заключение освен другата че става въпрос за ни по-малко , ни по-мачко , ни по-широко , освен ... ? Да , чадъра . Тоест : хем чадърът , хем Метро (вслучай Метро-Станция Метро-Лондон , а не Метро-София, да се забележи !!!), хем Витаминин , хем Лаборатория . Тькь че , почти доказано се явява тука работната теза на зад океанските преследващите органи , извършителят се намира в момента на пасж влакът нощен Праг-Мюних . Вече се издирва от австрийската власт , всичките компартаментите на нощната композисиция под включ заради бързата замеса-съдействие на нощните виенски кондуктори ! Още утре се очеква позитивен резултат от съсредоточените издирвателни мероприятия зад океана за окриването на извършители на чудотворното тройно убийство нашенци трима сънародници на имигранската земя Чикаго ! Държавният департмент в София си е на постоянна по повод пряка линия с техен департемент . Какъв тъжен ден за международните съотношения , но така си е работа на властнишески органичиният апарат . В тежек момент , департимент ти е на твоя страна ! В конкретният случая : цинкована кутия за превоз с самолет .
 • а всичко заради едно апартментче в 7 а всичко заради едно апартментче в преди 1 месец Профил на трол?
  Слънчев Бряг ! Да , така е , уважаеми сънародници , още не имигриращите от родното ни земя , каквото ги очаква , нещастието за което не се споделя в масовите ни медии ! Подвлечените от западната масова психоза ,охулствен начин на живот , българинът емигрант се превръща в нещо , нещо типовец западното консоматорското общество поглъщалецко . Каквото и да види поглъщалецко, трябва да му е свое . При виж още ›› поглъщалецко има следният психологически белег : винителен ведно с вмнителен . Плюс витаминин от горе , чешко производство. По тези признаци намираме източникът на феноменът поглъщалецко . Произведение на лаборатори в Чехия .
 • Убити заради Опел-Форд ли ? 6 Убити заради Опел-Форд ли ? преди 1 месец Профил на трол?
  първите конкретни чертви заради Доналд Тръмп и негови мита в търговия . Очакват се още жертви на европейските предсавителства от проф-съюзите в международните автомобилните заводи на опел и форд . От Чикаго настъпват вече по линията на чешкият сайт за свободното съобщения изявление от вида I want to quit от чекагските заводи на опел и форд . Търсят покритие чрез чешкият държавен фонд за стачкува виж още ›› щите в САЩ за съветстката кауза на Автомобил-Производ-Волга . Проблемът се появава следнтото : Автомобил-Производ-Волга има си клон в Шангрила . А от Шангрила безмитен внос на Мерседеци в Лос Анджелес .
 • Анонименчешкият вампир си е на власт заради 5 Анонименчешкият вампир си е на власт заради преди 1 месец Профил на трол?
  немската вампирела .
 • Анонименнека да отидем до пазарното 4 Анонименнека да отидем до пазарното преди 1 месец Профил на трол?
  в прага има ли 7.66 или не ?
 • Хешка бира 3 Хешка бира преди 1 месец Профил на трол?
  Фулдавеца да пиеш !
 • ханс ли ? 2 ханс ли ? преди 1 месец Профил на трол?
  средно пупу пупс
 • чехия ли 1 чехия ли преди 1 месец Профил на трол?
  пупу - пупс
Нагоре
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...