X
 
 

Трима българи са сред жертвите на стрелеца от Чикаго

3671 10
photo of Трима българи са сред жертвите на стрелеца от Чикаго
Снимка: iStock/Guliver
Трима от убитите в Чикаго са българи - две жени и едни мъж. Те бяха застреляни по време на вечеря с още един американски гражданин по произход в дома им късно в събота. Петата жертва все още се бори за живота си в болница, съобщи българския консул Иван Анчев в града с най-голямата наша общност зад граница.

Двама от българите са съпрузи в техните ранни 40 години,а втората жена е на над 60 години, каза Анчев. Те са имали легален статут. Загиналият мъж е и американски гражданин, а съпругата му е пребивавала в САЩ със зелена карта.

Както Actualno.com съобщи инцидентът станал на 12 октомври около 5 ч. следобед в апартамента на семейството на улица „Уест Ървинг Парк” в Чикаго. Властите продължават да събират информация за това, което се е случило. Снимки и видео от мястото на инцидента можете да видите в тази статия.

Четирима са загинали, а един е в критично състояние след стрелба в Чикаго (СНИМКИ)

Четирима души са загинали, а една жена е в критично състояние след стрелба в жилищна сграда Чикаго, съобщава ABC. Полицията в града е ...

Според българският консул Анчев, става дума за убийство от битов характер. Стрелецът е на 67 години, американец, строителен работник, който познавал жертвите. Той живеел в същия комплекс с апартаменти от 15 години.

В събота вечерта той излязъл от своя апартамент и отишъл до жилището на съседите си българи. „Когато той влязъл в апартамента на съседите си, четиримата души вечеряли. Все още не знаем защо, но мъжът започнал да стреля и убил четиримата.”, каза пред медиите зам.-шефът на полицията Антъни Рико.

Властите са открили оръжието на престъплението – личният пистолет на предполагаемия извършител. Той е арестуван. Според тях той е имал проблеми с контрола върху гнева си и преди е влизал в пререкание със съседите си.

„Знаем, че са имали предишни инциденти, които не са били докладвани на полицията, които включват вдигане на шум, размяна на лоши погледи и дори сблъскване един с друг. Знаем, че жертвите и убиецът са имали минало. Знам, че те са били на прицел, не е случайно.”

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 10 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  БОКо веднага да пусне обществена поръчка (със солиден комисион за него и ДС-Ванче караТърбух и с плащане накуп в предплата!) за бронежилетки за всички български граждани в САЩ (без тия македонците с купени български паспорти!), и да ги задължи да ги носят 24/7 - дори под душа! Так де, няма да се излагаме пред евро-атлантическите ни началници, пардон партньори! А "бившата" му жена и дъщеря му с вну виж още ›› ците - веднага да се връщат в Банкя, където започват изкопните работи за направа на къщите му в крепост с бетонни бункери! Или за по-сигурно се преселят вкупом с свръ-луксозната Рубльовка край Москва?!
 • Октомври 9 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  AMERICAN DREAM
 • Каквото премълчават : конспирация Бира 8 Каквото премълчават : конспирация Бира преди 1 месец Профил на трол?
  трите гилзи 7.66 били намерени както в Чисаго , така при подобен неразянен артефакт в ШинСин Хай , както и в Малибурн . Особено внимание , събития в Малибурн , градът на прочутото търговска марка Йиски Малубурн - do U til walk ? Били намерени билетчета от метро . Не Метро-София , каквото веднага ще ни се натрапва като будни зрители-аудитория , вместо това метро станция Метро , Лондон иначе ! К виж още ›› акво заключение освен другата че става въпрос за ни по-малко , ни по-мачко , ни по-широко , освен ... ? Да , чадъра . Тоест : хем чадърът , хем Метро (вслучай Метро-Станция Метро-Лондон , а не Метро-София, да се забележи !!!), хем Витаминин , хем Лаборатория . Тькь че , почти доказано се явява тука работната теза на зад океанските преследващите органи , извършителят се намира в момента на пасж влакът нощен Праг-Мюних . Вече се издирва от австрийската власт , всичките компартаментите на нощната композисиция под включ заради бързата замеса-съдействие на нощните виенски кондуктори ! Още утре се очеква позитивен резултат от съсредоточените издирвателни мероприятия зад океана за окриването на извършители на чудотворното тройно убийство нашенци трима сънародници на имигранската земя Чикаго ! Държавният департмент в София си е на постоянна по повод пряка линия с техен департемент . Какъв тъжен ден за международните съотношения , но така си е работа на властнишески органичиният апарат . В тежек момент , департимент ти е на твоя страна ! В конкретният случая : цинкована кутия за превоз с самолет .
 • а всичко заради едно апартментче в 7 а всичко заради едно апартментче в преди 1 месец Профил на трол?
  Слънчев Бряг ! Да , така е , уважаеми сънародници , още не имигриращите от родното ни земя , каквото ги очаква , нещастието за което не се споделя в масовите ни медии ! Подвлечените от западната масова психоза ,охулствен начин на живот , българинът емигрант се превръща в нещо , нещо типовец западното консоматорското общество поглъщалецко . Каквото и да види поглъщалецко, трябва да му е свое . При виж още ›› поглъщалецко има следният психологически белег : винителен ведно с вмнителен . Плюс витаминин от горе , чешко производство. По тези признаци намираме източникът на феноменът поглъщалецко . Произведение на лаборатори в Чехия .
 • Убити заради Опел-Форд ли ? 6 Убити заради Опел-Форд ли ? преди 1 месец Профил на трол?
  първите конкретни чертви заради Доналд Тръмп и негови мита в търговия . Очакват се още жертви на европейските предсавителства от проф-съюзите в международните автомобилните заводи на опел и форд . От Чикаго настъпват вече по линията на чешкият сайт за свободното съобщения изявление от вида I want to quit от чекагските заводи на опел и форд . Търсят покритие чрез чешкият държавен фонд за стачкува виж още ›› щите в САЩ за съветстката кауза на Автомобил-Производ-Волга . Проблемът се появава следнтото : Автомобил-Производ-Волга има си клон в Шангрила . А от Шангрила безмитен внос на Мерседеци в Лос Анджелес .
 • Анонименчешкият вампир си е на власт заради 5 Анонименчешкият вампир си е на власт заради преди 1 месец Профил на трол?
  немската вампирела .
 • Анонименнека да отидем до пазарното 4 Анонименнека да отидем до пазарното преди 1 месец Профил на трол?
  в прага има ли 7.66 или не ?
 • Хешка бира 3 Хешка бира преди 1 месец Профил на трол?
  Фулдавеца да пиеш !
 • ханс ли ? 2 ханс ли ? преди 1 месец Профил на трол?
  средно пупу пупс
 • чехия ли 1 чехия ли преди 1 месец Профил на трол?
  пупу - пупс
Нагоре
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...