Васил Лазаров стъпва на пазара на международния транспорт

23171
Васил Лазаров стъпва на пазара на международния транспорт

Управляваната от Васил Лазаров фирма Викториас ЕООД специализира в извършването на транспортни и логистични услуги на вътрешни пазар. Сега фирмата се насочва и към международния транспорт. За изпълнението на тази цел, дружеството инвестира в закупуването на хладилни камиони. Едно от основните педизвикателства пред управителя на фирмата Васил Лазаров е наемането на международни шофьори и квалифицирани кадри в сферата като цяло.

Като мениджър на една от най-големите фирми за дистрибуция на охладени и замразени продукти Вивекта, Васил Лазаров е поел отговорност към своите партньори и клиенти на вътрешния пазар, да осигурява навременна и качествена доставка.

Вивекта БГ ЕООД си партнира с едни от най-големите световни производители като дава възможност на българската преработвателна индустрия, както и на търговците на едро и дребно, да предоставят на крайните потребители отбрани продукти със световно признато качество. Сред партньоите на фирмата на Васил Лазаров Вивекта са марки като Даниш Краун, които доставят охладено и замразено свинско месо, както и висококачествено селектирано говеждо месо.

Друг известен партньор на Вивекта БГ ЕООД е канадската мултинационална частна компания McCain Foods Limited, която е сред най-големите производители на замразени бланширани картофи. А с усешното партньорство с испанския производител Urzante, на българския пазар може да се намери висококачествен зехтин екстра върджин, добит в долината на река Ебро.

Сръбската компания Aretol предлга на родните потребители чрез дистрибуцията на фирмата на Васил Лазаров Вивекта, широка гама от замразени зеленчуци и плодове.

Едни от най-успешните новозеландски компании за преработка на месо и отглеждане на добитък също си партнират с фирмата на Васил Лазаров Вивекта. Става дума за Silver Fern Farms Limited и AFFCO, които са насочени изключително към природосъобразността на своето производство и продукция.

Отговорна към партньорите си, Вивекта залага на квалифицирани консултанти и дистрибутори, които да предоставят на клиентите компетентна и надеждна информация както и собствен трансорт до всяка точка на България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика