10 неща, които ще накарат МЪЖА СКОРПИОН да съжалява, че ви е изпуснал

15275
10 неща, които ще накарат МЪЖА СКОРПИОН да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock

Забелязвате ли, че сегашният ви партньор Скорпион сякаш изчезва от живота ви или вече е прекратил отношенията си с вас? Опитвате ли се да го спечелите отново? Тези момчета са много мили, но също така са и много издръжливи. Трябва да бъдете изключително тактични в общуването си с него и да се обърнете към онази част от него, която оценява и вижда стойност във вас.

Вижте тези 10 начина да накарате мъжа Скорпион да съжалява, че ви е загубил.

1. Извинете се пред него

Изключително важно е да изразите съжалението си към бившия си за всяка неправомерна постъпка. Тези момчета може да изберат да запазят извинението ви в сърцето си и да мълчат, а може и да изберат да ви простят точно тогава. Не забравяйте, да бъдете честни и да обясните какво сте имали предвид, ако има по-дълбоко значение за това, което сте направили неправилно.

Кои зодии изпитват голямата любов най-късно?

2. Покажете му, че сте наред

Трябва да покажете на вашия мъж Скорпион, че се справяте добре, когато и да говорите с него или да го видите следващия път. Публикувайте снимки от забавните ви моменти в социалните сайтове, а когато се сблъскате с общите си познати, кажете им, че се радвате на живота си. В резултат на това вашият мъж Скорпион ще започне да съжалява, че не е в живота ви.

3. Дайте му пространство

Повече от всеки друг знак, този изисква уединение, тъй като е толкова завладяващ и интензивен. Просто му дайте времето, от което се нуждае, за да обмисли действията си и да промени мнението си, тъй като представителите на тази зодия са склонни да станат малко раздразнителни, ако не им се даде необходимото пространство.

5 зодии, които постоянно нямат късмет в любовта

4. Уважавайте емоционалните им граници

Дори и да не се отваряте лесно към хората, вие сте склонни да отидете докрай с партньора си, тъй като емоционалната връзка е от най-голямо значение за вас. Мъжът Скорпион, от друга страна, е склонен да бъде малко по-предпазлив в чувствата си и не бърза да изразява емоциите си. Ето защо трябва да разбирате и уважавате техните емоционални граници.

5. Работете върху себе си

Извършването на някои положителни корекции в собствения ви живот ще накара бившия ви партньор да съжалява, че се е разделил с вас, тъй като той цени партньор, който е продуктивен. Прегледайте рутинните си дейности и си определете време, за да научите нещо ново. Също така не забравяйте да публикувате в социалните медии през цялото това време, за да може той да ги види.

6. Не бъдете прекалено достъпни

Избягвайте да бъдете твърде достъпни за бившия си и се стремете да подобрите самочувствието си. Като фиксиран знак, той не е от хората, които често сменят връзките си. Така че не се притеснявайте, ако се дистанцирате от него и откажете да общувате. В края на краищата не е възможно да пропуснете нещо, за което сте уверени, че може да зависи от вас.

Разберете кои са зодиите, между които любовта е неизбежна

7. Изслушвайте го

Мъжете Скорпион рядко изразяват емоциите си по неподправен начин. Ето защо, когато те обсъждат раздялата си с вас, не забравяйте да слушате внимателно и с максимално търпение и разбиране. Накарайте го да се почувства специален, като изразите, че искрено се интересувате от това, което има да каже. По този начин несъмнено ще спечелите вниманието му!

8. Действайте загадъчно

Всички Скорпиони са естествено любопитни и това им качество е от основно значение за това, което са като хора. Докато сте в почивка с вашия мъж Скорпион, е препоръчително да останете колкото се може по-незабележима и неразкрита. Дръжте се някак загадъчно по отношение на живота си, което несъмнено ще привлече вниманието им.

9. Бъдете самоотвержени

Положете всички усилия да се усъвършенствате и да работите за целите си, като бъдете по-добра версия на себе си. Мъжете Скорпиони са привлечени от независими жени и такива, които са успешни сами по себе си. Накарайте ги да осъзнаят скъпоценния камък, който са загубили, и покажете уменията си по възможно най-добрия начин.

10. Запазете спокойствие и приемете реалността

Покажете му своята уравновесеност и спокойствие. Дръжте се така, сякаш сте на това място, дори и да не сте. Дайте му да разбере, че можете да живеете с решението на бившия си да се откаже и че искате да продължите живота си. Приемете факта, че той вече не е част от живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Прекрасни спомени ще си създадат 4 зодии с идващия уикенд!

Вторите 30 дни от пролетта ще бъдат много по-добри за тези 4 зодии!

Кои зодии ще ударят любовния джакпот с Везните?

Кои женски зодии са най-големите каръци в любовта?

По Пълнолуние: Кои зодии ще изтеглят билета на богатството?

Уникално късметче за всяка зодия за 19 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 19 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 април 2024

19-ти април: Късмет за Раците, но черна котка ще мине път на Девите

Дневен хороскоп за 19 април 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com