10 неща, които трябва да знаете, преди да се срещате със СТРЕЛЕЦ

3483
10 неща, които трябва да знаете, преди да се срещате със СТРЕЛЕЦ
Снимка: iStock/Guliver

Стрелецът е управляван от експанзивния Юпитер и е известен с голямото си сърце и отворения си ум. Представителите на тази зодия обичат да водят истински разговори и да общуват с различни хора. Когато става въпрос за любов, Стрелецът се наслаждава на формалното ухажване, но също така обича и хумористичните шеги. Ако се готвите да се срещате с този огнен знак, бъдете смели и избягвайте да приемате прекалено лично техния шантав хумор. Ето и някои други неща, които трябва да знаете, преди да се срещнете със Стрелец.

1.   Те харесват пътуващи любовници

Стрелецът постоянно търси любов, но поради изключителната си независимост търси партньор, който да върви в крак с него и да му помага да живее по-голям и по-ярък живот. Този звезден знак трудно устоява на един пътешественик.

4-те зодии, които се държат естествено на романтична среща

2.   Могат да ви разпитват за бившия ви

Те обожават искреността и ще бъдат впечатлени от вашата откровеност, а също така ще оценят факта, че не сте избегнали въпроса за бившия си, както биха направили много други. Не са необходими никакви игри; те ще Ви се отблагодарят, като Ви кажат как се чувстват и те.

3.   Искат да растат заедно с вас

Най-добрият афродизиак за този огнен знак вероятно е да говорите за миналото и бъдещите си планове. Те харесват зрели партньори, които следват техния път, тъй като Стрелецът обича да среща хора, които желаят както да бъдат спътници, така и да живеят самостоятелно.

4.   Те желаят добре облечен партньор, с когото могат да заслепяват

Въпреки че винаги са срамежливи, те харесват всяка възможност да изглеждат грандиозно с елегантен партньор до себе си. Обичат да заслепяват половинката си с познанията си по актуални теми и предпочитат да отидат на караоке вечер, отколкото да се мотаят вкъщи.

3 зодии, на които им е писано да срещнат любовта през втората половина на Януари

5.   Те обожават, когато партньорът им поема инициативата

Стрелецът обича да излиза. Така че колкото по-изискани сте, толкова по-добре. За Стрелеца не е важно просто менюто с ястия или коктейли. Всичко опира до атмосферата. Ако искате да направите резервация, потърсите в Инстаграм любимата им кухня или ресторанти и се появете с цветя. Те ще ви заобичат. 

6.   Те са смели

Тези хора не проявяват особена толерантност към плача или показването на емоции. Те не одобряват емоционалната манипулация. И те ненавиждат показването на уязвимост. Когато става въпрос за любовна разправия, те се борят честно, но веднъж започнала, искат тя да приключи бързо.

7.   Обичат срещи на уединени места

Романтиката на усамотен плаж или на тихо място се харесва на този огнен знак. Стига това да е уютно заведение, за което никой друг не знае, можете да заведете там Стрелеца и той ще бъде доволен. Те също така обичат да изследват скритите кътчета на даден град. Те не желаят да посещават туристическите части, претъпкани с хора.

8.   Те не обичат заобиколките 

Те не биха могли веднага да кажат "да", когато флиртувате с тях, за да отидете на среща. Те ще бъдат директни и няма да се поколебаят да поправят всичко, което може да сте изтълкували погрешно или да сте цитирали погрешно.

Какви места за СРЕЩА да изберете спрямо зодията на партньора ви?

9.   Те не се спират на минали глупости

Стрелците са искрени до съвършенство. Те не оценяват, когато миналите им прегрешения се припомнят многократно в продължение на дни, седмици или дори години.

10. Предпочитат свежи срещи

Стрелците също обичат да не бързат. Сутрешна спирка за палачинки в закусвалнята след 10-минутна разходка из квартала ви? Разбира се! Те обичат да поддържат кратки и сладки срещи, така че да очакват с нетърпение следващата ви среща. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

„Тайната е разкрита“: Какво е влиянието на примката на Сатурн в знака Риби?

По Пълнолуние: Птичето на късмета ще кацне на рамото на 4 зодии!

12 камъка, избрани според хороскопа за всяка зодия, и техните свойства за вас

Кои зодии ще са "кълбо от нерви" във вторник?

Във Вторник: Вратата към богатството ще се отвори за 4 зодии!

19 е добро число за тези зодии - носи им много късмет!

Съвет за всяка зодия за днес, 19 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 19 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 19 март 2024

Как да накарате мъжът да се влюби във вас според зодията?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...