10 неща, с които ще привлечете жената СТРЕЛЕЦ

18646
10 неща, с които ще привлечете жената СТРЕЛЕЦ
Снимка: iStock/Guliver

Стрелците се управляват от Юпитер, планетата на веселието. Затова тези хора се славят с буйно, смело и дръзко чувство за хумор. Жените Стрелци могат да бъдат ухажвани с оживени, страстни и философски разговори. Свръх приключенски настроени и преливащи от огромна енергия, Стрелците имат много непринудено отношение към живота и лесно могат да бъдат отблъснати от хора, които постоянно се оплакват от проблемите си. Те дори презират хората, които са прекалено настроени към емоциите си и винаги се оплитат в нишката на чувствата. Свободата и безкрайното кикотене, придружени от весело и позитивно мислене, са изключително важни за привличането на момиче Стрелец. Тя се радва на хора, които са игриви, палави и не се притесняват да демонстрират своето подскачащо и разкрепостено състояние на духа.

10 начина да привлечете жената Стрелец

1. Покажете своята жизнерадостност

Първоначалният и най-лесен начин да примамите един Стрелец е да напълните корема му с безкраен смях. Тъй като самите те са веселяци, хората Стрелци приемат спътник, който може да разбере и подкрепи техния забавен подход към живота.

2. Бъдете прями и правдиви

Хората с този зодиакален знак обичат честността, затова е най-добре да изказвате каквото мислите пред тях, вместо да криете нещата. Лицемерието, лъжата или измамата могат само да отблъснат Стрелеца от вас. Уверете се, че сте откровени и автентични, за да спечелите сърцето на хората от този звезден знак.

3. Общувайте логично

Стрелците винаги са нащрек да говорят на познати теми. Споделете с тях целите и задачите си и им покажете, че искате да разговаряте на една и съща тема с тях. Не бъдете празноглави глупаци и демонстрирайте пред тях своите етични и морални ценности, за да привлечете дамата от този звезден знак.

3-те най-задушаващи и обсебващи знаци в Зодиака

4. Бъдете професионалист в игричките

Хората с този знак ценят игривите вибрации у партньора си. Да ги развълнувате с палави закачки и остроумни шеги е начинът да достигнете дъното на сърцето им. Само не прекалявайте с кичозността и се опитайте да бъдете искрени и реалистични.

5. Не я ограничавайте

Никога не се опитвайте да контролирате Стрелеца, ако искате да се сближите с него. Тъй като са неспокойни и свободни, Стрелците презират правилата, ограниченията и графиците. Те не могат да понасят хора, които са срамежливи или интровертни. Покажете, че сте целеустремени и имате свой собствен живот.

6. Включете се в приключенията с нея

Стрелецът е заклет любител на дръзки и смели дейности, които поддържат душата му жива. Планирайте с нея простички пътувания, за да я накарате да стане свидетел на вашата любопитна и вълнуваща страна. Това не само ще поддържа интереса й, но и ще я накара да ви оцени подобаващо. 

Как реагират различните зодии при среща със Смъртта

7. Бъдете социална пеперуда

Притежавайки дружелюбна и екстровертна личност, Стрелците приемат довереника, който обича да се смесва с хората, да щрака снимки, да създава нови приятелства и да споделя истории и спомени с другите. Покажете й, че и двамата имате една и съща енергия и ще спечелите сърцето й. 

8. Отдайте й цялото си внимание

Да оставате разсеяни и да се държите странно е основен проблеме за Стрелците. Опитайте се да бъдете активен комуникатор и да отделяте максимално внимание на всеки малък детайл.

9. Накарайте я да се чувства специална с комплименти

Случайните похвали, комплименти и уверения могат да хипнотизират Стрелеца като нищо друго. Хората с този зодиакален знак твърде много държат на външния си вид и когато някой се възхищава на външността им, в крайна сметка го преследват.  

10. Останете фокусирани върху себе си

Стрелците не искат да се оплитат в плетеницата от емоционални и чувствителни неща. Те обожават хора, които имат мотиви и цели и се стремят усилено да ги постигнат. Деликатната и нежна личност изглежда скучна за Стрелеца. Придържайте се към експериментирането и не бъдете на разположение постоянно, ако искате да привлечете тази огнена дама. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии са надарени с най-бързата мисъл?

Любовта на кои зодии може да се превърне в отрова?

Да празнуват: Април ще е месецът на парите за 4 зодии

Кои зодии превръщат сънищата си в реалност?

Съдбата забавя, но не забравя: Кои зодии ще плащат за стари грешки?

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com