10 неща, с които ще привлечете жената ВЕЗНИ

10812
10 неща, с които ще привлечете жената ВЕЗНИ
Снимка: iStock

Известни със своята справедлива, идеалистична и умна личност, жените Везни се оказват най-добрите любовници, тъй като имат способността да се справят разумно с проблемите във връзката. Тази жена е уравновесена и се слави като естествен успокоител, който предпочита да бъде тактичен във връзката си. Освен това тя умее да балансира между личния и професионалния си живот, като по този начин винаги е изпълнена с енергия и поддържа връзката си стабилна. 

Привличането на жена Везни не е непосилна задача, но може да отнеме време. Известна със своята нерешителност, тази фатална жена може да се нуждае от допълнително време, за да се заплете в нишките на обвързването. Въпреки това не правете грешката да я принуждавате, тъй като това само ще я отблъсне от вас. Ето 10 неща, които да направите, ако искате да привлечете жената Везни:

Какви неща радват и впечатляват най-много ВСЯКА зодия

1. Опитайте се да бъдете изключително меки

Жените, родени под знака на Везните, изпитват абсолютна погнуса от кавгите, споровете и грубите мъже. Като прагматична дама, тя вярва в решаването на нещата с рационален подход, вместо с кавги. Крясъците или грубостите само ще я отдалечат от вас. Тя е по-привлечена от мъже, които се осмеляват да се справят с проблемите с открито съзнание.

2. Бъдете добър слушател

За да съблазните жената Везни, покажете ѝ, че сте готови да проведете добър смислен разговор. Уверете се, че внимателно слушате всяка нейна дума и измисляте потенциално решение на проблемите ѝ. Не я карайте да чувства, че се отегчавате или сте нетърпеливи, и сте готови да я изслушате, когато е необходимо.

3. Облечете се по най-добрия начин

Може би добрият външен вид и изтънченият усет за обличане са първоначалните неща, които могат да я впечатлят. Управлявана от Венера, жената Везни е известна с очарователната си личност и най-вероятно ще търси мъже, които са стилни и модерни. 

Кои са най-уважаваните зодии

4. Бъдете приятелски настроени

Това момиче оценява мъж, който е изключително готин, топъл и супер приятелски настроен. Започнете, като се превърнете в близък приятел, който знае всичките ѝ тайни, и след това постепенно я настройте на романтична вълна. Покажете ѝ, че може да ви се има доверие, и бавно я насърчавайте да разкрива тайни. Така ще последва и романтиката.

5. Не я насилвайте

Понякога тази дама е доста нерешителна и може да й отнеме допълнително време, за да стигне до решение. Това не означава да й оказвате натиск. Такива груби действия само ще засилят разминаванията между вас двамата. Уважавайте нейните граници и й дайте достатъчно пространство и време.

6. Утолете романтичната ѝ душа

Жената Везни вярва в приказната романтика, така че винаги, когато имате възможност, гледайте интензивно в очите ѝ и танцувайте на любимите ѝ песни. Накарайте я да повярва, че и вие сте пълен мечтател и можете да изпълните фантазиите ѝ за щастлив живот.

Кои са най-високите зодии - впечатляват с ръста си

7. Правете й често комплименти

За да ухажвате жена Везни, е изключително важно да обръщате внимание на външния ѝ вид и да я хвалите от време на време. Дръжте коментарите си меки и романтични. Изглежда, че ласкателството е любовният език на тази дама, а комплиментите са най-добрият и супер бърз начин да достигнете до сърцето ѝ.

8. Поддържайте вълнението живо

Жената Везни винаги е готова да раздвижи нещата в живота си. Винаги измисля нови начини да се забавлява и да се разсмива с остроумни шеги. Тя оценява мъж, който има потенциала да променя нещата винаги, когато те станат скучни.

9. Не я дръжте назад

Жените с този знак лесно се разочароват, когато видят, че независимостта им остава на заден план. Вместо това й дайте подкрепа, честност и директност.

10. Бъдете смирени

Неуважението и вулгарността са най-големите отблъскващи фактори за тези жени. Уверете се, че се отнасяте към другите хора по същия любезен и уважителен начин, по който се отнасяте и с нея. Това ще увеличи нейния интерес към вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Кои зодии правят панаир и за най-малкото нещо?

Край на проблемите: Кои зодии ще обърнат нова страница в живота си?

4 зодии ще са червиви с пари през следващите 3 месеца

Уж добрички, но тези 4 зодии не са цвете за мирисане

Търпение и пак търпение: Времето работи за тези 3 зодии!

През Април: Лютите рани в сърцето на 4 зодии ще зараснат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com