3 детайла, които правят едно момиче крайно непривлекателно

3546

Привлекателността е качество, което всяка жена иска да притежава. Момичето ще работи върху външния си вид, ще го доведе до идеала, вярвайки, че това ще й позволи да постигне желания резултат.

Но всъщност често се оказва, че дори невероятната красота не прави една дама привлекателна.

Факт е, че това качество може да се неутрализира от неща, които нямат нищо общо с външния вид. Ето кои са те.

Психолози разбраха какво води до провал при флирт

Лоша миризма

Липсата на грижа и хаоса около една дама са отблъскващи, но не само те са способни на това. Ако от дамата се носи неприятна миризма, тогава мъжът определено няма да се чувства удобно до нея.

Представителят на силния пол ще предпочете да се дистанцира от такава млада дама, а не да се приближи до нея, за да говори, за да се опознаят. В този случай той ще предпочете да потърси някой по-приятен обект на своето внимание.

Скованост

Страст и разкрепостеност е това, което всеки мъж иска да види в своята сродна душа. Ако една дама е ограничена през цялото време, ако отказва всичко, което й се предлага, тогава мъжът няма да се интересува от нея.

Той ще я намери за скучна, ще наблюдава с копнеж действията й. Той дори няма да намекне, че младата дама е привлекателна, защото няма да види в нейните прояви тези толкова важни за него черти.

5 мъжки черти, които отблъскват жените още в началото

Разговори за бившите ѝ

Казват, че младата дама все още живее с минали връзки, че не е забравила този, с когото се е разделила. Мъж, ако слуша споменавания за това кой преди е бил любим на дамата, няма да бъде възхитен. Той ще се разстрои, ще разбере, че не заема всички мисли на момичето.

Той вече няма да гледа нейните външни данни, нейното поведение. Той няма да може да види привлекателността в нея. Той само ще отбележи, че вероятно младата дама е безразлична към него, че тя не го забелязва, че не се отнася с него по най-добрия начин.

Всички тези подробности зачеркват привлекателността. Те трябва да бъдат елиминирани, за да можете да установите контакт с мъжа, когото харесвате, да започнете връзка с него, която в бъдеще може да се превърне в семейство, да ви направи щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Как да разбера колко човека ми...
С тези 5 съвета жените над 50 ще...
10 съвета за тези, които искат...
Сложете дафинов лист в обувките...
Как да премахнем миризмата на...
Ето какво се случва с тялото, когато...
Опасен портал: Защо не можете...
Възможно ли е да спите с котката...
Ще напълнея ли, ако спра цигарите...
Как да облекчим стреса и безпокойството...
Ползи и вреди за тялото от маслините...
7 ползи от мащерката, за които...

Последни новини