3-те зодии, които могат да скъсат нервите на другите

3714
3-те зодии, които могат да скъсат нервите на другите
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има различна енергия като за част от нея можем да “обвиним” и зодиакалния си знак. Не можем да бъдем харесвани от целия свят, но понякога и зодията ни изгражда подобно отрицателно реноме сред околните. Астролозите споделят, че има няколко зодии, на които хората гледат с недоверие и обикновено са категоризирани като най-мразените. Проверете дали вашият зодиакален знак е сред 3-те най-мразени зодии в следващите редове.

Кои са най-дразнещите ЗОДИИ, които могат да ви побъркат

Близнаци

Всъщност Близнаците са доста социални и забавни личности, но оглавяват класацията, тъй като са двулични, не особено лоялни и непредсказуеми. В началото на запознанството ви може и да ви впечатлят с харизматичността си, но след време ще видите истинското им лице, поради което немалко хора ги намразват. Представителите на този знак могат да ви разиграват с детското си поведение, постоянно да променят настроенията си или плановете ви и като цяло имат доста колеблив характер, който постоянно преминава от едната крайност в другата. Колкото и стабилни нерви да имате, да издържите с един Близнак се оказва тежка задача.

Дева

Перфекционизмът и постоянните критики към околните са причината Девите да се наредят на второ място след Близнаците. Дори те да смятат, че правят всичко идеално, в очите на хората това е супер дразнещо и изглеждат изключително досадни и дребнави. А критиките и нереалните им очаквания спрямо околните само допълнително им носят черни точки. Те не осъзнават, че не могат да прилагат своите възгледи за живота върху близките си хора и често това се превръща в причина за конфликти. Държат се надменно и смятат, че са по-достойни и добри от другите, защото изпипват всичко до най-малкия детайл. Често хората определят представителите на този знак като антипатични и непоносими. 

Кои са най-дразнещите ЗОДИИ?

Лъв

И последната от най-мразените зодии се оказва Лъвът. Може би се досещате и за причината, поради която си е заслужил място в тази класация. Освен че са доста егоистични и нарцистични, Лъвовете са и твърде големи драма мейкъри. Винаги искат да са в центъра на вниманието и да създават правилата, а когато това не се случи - разиграват сериозни и ненужни сцени. Ако вие им отнемете славата дори за миг - моментално се превръщате в техен враг, колкото и близки да сте били. Много често за представителите на този знак чуваме и епитети като “фалшиви”, “двулични” и “самовлюбени”. Дори и да не ги познавате лично, вероятно бихте си казали, че не ги харесвате, защото огромното им его си личи от километри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com