3-те зодии, които таят най-голяма завист в себе си

22118
3-те зодии, които таят най-голяма завист в себе си
Снимка: iStock/Guliver

Завистта винаги е съществувала като чувство, въпреки че е доста токсична и негативна черта от характера, с която човек не бива да се гордее. Трудно може да се изкорени, ако ни е вродена, но когато осъзнаем нейната отрицателност, е добре да се опитаме да я заличим максимално. Понякога негативната енергия е толкова силна, че разрушава щастието на човека, който е решил да го сподели с вас. Астрологията дава своето обяснение тук и ни разкрива обикновено кои са зодиакалните знаци, чиито представители таят най-много завист у себе си. Вие сред тях ли сте?

Това са 5-те зодии, които имат доста ТЕЖЪК характер

Риби

Представителите на този знак не могат да приемат, че някой е по-добре от тях. Те винаги трябва да бъдат най-успешни, най-желани, най-уважавани и т.н. Дори просперитетът на техен близък да не е в сферата, в която работят те, завистта отново ще надделее и злобата ще покори съзнанието им. Те изпитват ревност от успеха на другите и го смятат за свое лично поражение.

Телец

Телците не могат да гледат само собствената си паница. Те винаги си навират носа в чуждите работи и не пропускат момент да се сравняват с другите. Постоянно създават в съзнанието си състезания с околните, за които другите дори не предполагат. Това е тяхна вродена черта и понякога наистина усещат, че преминават границите на нормалното, но не могат да се променят. Можем дори да кажем, че изпитват удовлетвореност, когато някой се провали в делата си. По този начин Телецът ще успее да изпъкне и отново да покаже своята сила и надмощие. Те се зареждат от отрицателната енергия, като я прехвърлят и на околните.

5 зодии със силен характер, които нямат навика да се отказват

Близнаци

Представителите на този знак се влияят изключително много от чуждото мнение. Те завиждат за всяко нещо, което видят у другите - независимо дали това е социален статус, материални блага, успехи в работата, щастливо семейство и т.н. А ако се случи така, че някой да сравни Близнака с друг човек, настъпва същинска война. Близнаците ще направят и невъзможното, за да преборят конкуренцията си. И всъщност завистта понякога ги тласка към успеха, тъй като ги снабдява с нужната мотивация да се задействат и да направят нещо в живота си. Но все пак, това качество си остава негативно. 

Също така внимавайте с приятелите си от този зодиакален знак, тъй като са двулични и могат да забият нож в гърба ви или да ви подмамят. Особено ако се справяте по-добре от тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com