3 зодии, на които всички ще завиждат през ОКТОМВРИ

17416
3 зодии, на които всички ще завиждат през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ

Октомври ви носи почти всичко, от което се нуждаете, за да осъществите някой от добре разработените си планове. Чакахте подходящото време да „оправите нещата“ и изглежда, че октомври на 22 ще ви предостави много отворени врати и много възможности. Вашият любовен живот също ще последва примера, тъй като вече не се притеснявате с намаляващата енергия на ретроградния Меркурий, която винаги ви сплесква. Сега, с възстановена енергия, ще се чувствате изключително креативни. Вие сте социално същество и обичате да сте около другите. През октомври ще откриете, че хората гравитират към вас; те искат да ви опознаят, но повече искат да знаят каква е вашата тайна и какво планирате да правите с всички тези фантастични мечти, които витаят в главата ви. Октомври предлага големи възможности, в работата и в любовта.

Коя е най-слабата зодия в любовта - представителите й трябва да внимават?

Различните зодии имат разнообразни виждания за любовта, за изживяванията и емоциите, които предлага тя. Овен. Овните имат много еротич...

Зодиите, които са обречени на страдание през ОКТОМВРИ

ВЕЗНИ

Преди вашият знак да напусне месеца, все още имате по-голямата част от октомври, за да го изживеете, а във вашия случай да го изживеете означава да се наслаждавате на живота ПО ВАШИЯ НАЧИН. През годините сте научили, че не всеки е прав за това „как да живеете“ и сте открили, че имате трикове в ръкава си. Предпочитате да се придържате към собствения си дневен ред през октомври и ще направите точно това. Вече не се интересувате от мнението на другите и въпреки че знаете, че хората в живота ви имат най-доброто за вас, те не сте вие и само вие знаете от какво наистина се нуждаете. Октомври е вдъхновяващо време за вас. 

Купища пари политат към тези три ЗОДИИ до няколко дни

3 зодии ще получат неприятни новини в края на септември

Получаването на лоши новини е нещо, от което никой не е имунизиран. За да е по-малко вероятно да чуят нещо неприятно, хората организира...

ЛЪВ

Този месец е посветен на любовта и романтиката, що се отнася до вас, лъвове. Имате чувството, че сте платили задълженията си и ще бъдете прави: платили сте. Вие сте придобили толкова много знания и мъдрост по отношение на любовта и връзката, че чувствате, че знаете какви трябва да бъдат следващите ви ходове. Вие сте напълно готови за любовта и предаността; човекът, с когото сте обвързани, е точно като вас. Искате да посещавате партита заедно, да се обличате заедно, да опитате мода и добра храна и всичко, което животът може да предложи заедно. Това е сезонът за забавление и веселие и вие сте напълно готови да стигнете докрай. Да бъдеш с човека, когото обичаш, ти дава власт и сила и честно казано, се чувстваш доста безстрашен на толкова много нива през този месец. Веселбата тепърва започва.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com