4 неща, които всеки мъж трябва да прави за жена си

33558
4 неща, които всеки мъж трябва да прави за жена си
Снимка: iStock/Guliver

Жените често се чувстват недооценени и пренебрегнати във връзката си, дори страдат без да споделят на половинката си каква всъщност е причината за това. Жените не винаги са напълно откровени и точно това е причината мъжете да не знаят какво да направят, за да зарадват половинката си. Чувствайки се пренебрегната, една жена е готова да сложи край на връзката си, без дори да изясни какво не и достига. Ако ви се е случвало да се чудите какво точно иска всяка една жена в една връзка, то сте на правилното място.

Ето и 4 неща, които често липсват на жените:

4 неща, с които жените отблъскват мъжете без да знаят

Мъжете са от Марс, а жените от Венера, когато става въпрос за връзки. Много често ние смятаме, че определено поведение е правилно, но в...

Да се чувства обичана

Обикновено зад най-големите ви проблеми се крие това, че тя не се чувства достатъчно обичана. Ако отговаря с кратки съобщения, разстроена е и постоянно намира повод за скандал, то определено не чувства любовта ви. Опитайте се максимално често да и показвате колко много я обичате и държите на нея, за да е щастлива връзката ви. Опитайте се да разбирате, че има проблем само чрез действията и, които всъщност много добре могат да ви покажат това.

Търси разбиране

За една жена е много важно да бъде разбрана от мъжа до себе си. Ако виждате, че страда, не губете време, а веднага отидете да и помогнете. Ако се правите, че не я забелязвате, тя ще страда още повече и в даден момент ще осъзнае, че щом не я разбирате, тя може да се справи и без Вас. Една жена иска да бъде чувана и виждана. Помагайте и когато има нужда от вас, изслушвате я и подкрепяте. Тя ще Ви се довери изключително много и ще се открие напълно пред вас, ако види , че сте до нея във всеки един момент и ѝ помагате, когато има нужда от Вас.

2 причини да се радвате, че сте необвързани

Случвало ви се е всички около вас да имат сериозни връзки, а вие да сте необвързани вече доста дълго време, нали? А това доста често ви...

Оценявайте я

Всяка една жена има нужда от признание от мъжа до себе си. Кажете и, че сте наясно, че тя е един от най-важните хора в живота Ви. Кажете й какво харесвате в нея и и го повтаряйте постоянно, защото това е нещото, което тя цени изключително много. В никакъв случай не приемайте жената до себе си за даденост, защото тя ще усети това и вероятно ще прекрати връзката си с Вас. Обяснете и, че я обичате изключително много и ѝ повтаряйте това всеки ден.

Накарайте я да вярва, че може да разчита на вас

В живота на всеки човек се появяват трудности, които понякога една жена не може да преодолее без подкрепата на мъжа до себе си. Тя трябва да е сигурна, че няма да избягате когато стане по-емоционална и избухлива. Бъдете до нея въпреки проблемите, които я заобикалят. Бъдете последователни в действията си и винаги дръжте на думата си. Една жена може много бързо да загуби доверието си, дори когато става въпрос за незначителни неща, които един мъж дори може би не забелязва. Когато кажете, че ще направите нещо, трябва да бъдете сигурни, че можете и че ще го направите. Бъдете последователни в действията си и никога не се отмятате, така със сигурност ще спечелите доверието и.

7 знака, че сте готови за нова връзка

След раздяла всеки един човек минава през период на страдание. Понякога разочарованието надделява и не искате повече да виждате мъж в ж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com