4-те зодии, които имат ДЕТЕКТИВСКИ способности в любовта

6579
4-те зодии, които имат ДЕТЕКТИВСКИ способности в любовта
Снимка: iStock

На някои зодиакални знаци им е присъща черта веднага да откриват истината и всички факти около друг човек. Приятелката ви иска да знае повече за дадено момче – уредено е, до края на дена са ви предоставили всички интересни истории. Кой е последвал любимият ви в инстаграм – проучено. Тези хора просто да добри във всяко търсене, с което се заемат. Бихме казали дори, че са готови за тайни агенти. Нека видим кои са тези 4 знака от зодиака:

Риби (20 февруари – 20 март)

Рибите не се впускат импулсивно в любовни отношения, те трябва да са сигурни в избора си и затова често правят задълбочено проучване относно партньора си. Искат да знаят всичко от миналото му, за да се предпазят при нужда и да не се стигне до разбиване на сърцето им. Те са чувствителни и лесно раними, а детективските им способности са, както споменахме, за да предпазят сърцето и чувствата си.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)

Скорпионите са изкусни детективи, особено стане ли въпрос за социални мрежи. Инстаграм, фейсбук и каквото се сетите – всичко вече е проучено и обстойно разгледано. Захванат ли се със задачата, не спират, докато не открият абсолютно всичко, което търсят, до най-малката подробност. Тези им наклонности може да са в резултат и на недоверчивостта им. Искат да са сигурни и спокойни в партньора и приятелите си. Понякога може да се достигне и до създаване на други профили са по-обстойно разглеждане на враговете.

Пет любопитни зодии, от които стават идеални детективи

Хората, които мразят конфронтацията, са твърде импулсивни или имат проблеми с вземането на решения, не биха могли да бъдат добри детект...

Рак (22 юни – 22 юли)

Раците отново отдават голямо значение на емоциите и са доста чувствителни. За тях връзките не са шега и не подхождат небрежно с тях, те се стремят към общо бъдеще с партньора си. Но за да се случи това, трябва да са сигурни, че могат да се доверят на половинката си на 100%. Не превъзмогват лесно разочарованията, разделите  и предателствата. Винаги вярват, че нещата ще завършат щастливо и когато не се получи така – дълго след това страдат по бившите и ги „наблюдават“ в социалните мрежи, като следят всяка тяхна стъпка.

Телец (21 април – 21 май)

Телците са недоверчиви по природа, както и много ревниви, затова им се случва по-често да проверяват социалните мрежи на половинките си. Те са много влюбчиви и искат да задържат любимия до тях, стремят се да запазят отношенията си, но не сме сигурни дали прекалената ревност няма да доведе до точно обратния ефект. Ако се съмняват в нещо, ще направят всичко възможно, за да достигнат до истината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com