НА ЖИВОВойната в Украйна

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 06-10 ФЕВРУАРИ 2023

18352

БЛИЗНАЦИ

Това, което прави седмицата ви толкова добра е, че буквално се освобождавате от бавността си и се движите в правилната посока. Вие влизате в режим на действие с помощта на Меркурий и се качвате на амбициозните крила на Луна в Близнаци; искате да постигнете успех и го искате сега. Това, което се усеща толкова странно за вас тази седмица, Близнаци, е колко бързо се превръщате от мързеливци в агресивни и креативни играч. Вие много добре разбирате какво се случва с мързеливите; те не отиват никъде, а никъде не е вашата дестинация. Не и тази седмица.

Кои зодии ще се сблъскат със сериозни проблеми през февруари

ВЕЗНИ

През седмицата ще изпитате сила в работата си, която ще завърши във ваша полза и това се дължи на влиянието на Плутон. Вие сте достатъчно умни, за да удряте, докато желязото е горещо, а тази седмица всичко ще е много горещо около вас Везни. Грабвате възможностите, докато ги има, а тази седмица вашият личен стремеж и енергия са на сто процента. Дерзайте!

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица вие, Водолеи, съзнателно ще изберете да игнорирате проблемните събития от живота си, за да можете да предпочетете положителното, защото вие сте този, който управлява вашия свят и не сте в настроение да потъвате заедно с кораба. Чувствате се добре и сте оптимистични и ще настоявате да запазите това добро чувство. Лесно бихте могли да изпаднете в отчаяние, но няма да го направите, защото просто ще решите да не го правите. Вие сте доста добри в това и давате пример на всички по този начин.

Февруари ще бъде Месецът на годината за тези 3 зодии!

ТЕЛЕЦ

Уран наскоро се е обърнал директно към вашия зодиакален знак, давайки ви шанс да помислите по-задълбочено какви промени искате да направите и как да започнете този процес. Но с края на ретроградния сезон вие сте насърчени да обмислите не само идеите, които сте имали през това време, но, което е по-важно, това, което сте научили. Използвайте това, за да разпознаете мислите, които не обслужват бъдещето, което искате да изградите, за да можете най-накрая да ги освободите.

Незабравим уикенд за две късметлийски зодии

Вие сте Риби или Лъв? Ако е така, ви очаква един незабравим уикенд! Представителите на тези два зодиакални знака трябва да се подготвят...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

Любовта e във въздуха за тези 4...
Кои зодии са най-подходящи за...
Не Жена, а в проклятие могат да...
Слънчев уикенд очаква тези 4 зодии...
Петък ще им върви като по вода -...
Най-лошите черти в характера...
Отличен 6 е написала Съдбата за...
Дневен хороскоп за 31 март 2023...
Фаза на Луната на 31 март 2023 г....
Дните на мъка са преброени за тези...
Наздраве за тези 3 зодии през Април...
Ще плаче ли сърцето на тези зодиакални...

Последни новини