4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

14059
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022
Снимка: iStock

ОВЕН

Вие сте готови да чуете истината и да говорите истината и тъй като знаете, че вашата истина е в основата си добра, вие сте готови да поемете този шанс, в името на това да се сближите с половинката си. Тази седмица сте късметлии в любовта, защото щом ви се случи нещо, вие се придържате към него. Вие сте зодия, ориентирана към успеха, но също така научихте супер ценен урок през последната година: добротата има значение. Използвали сте шансовете си преди, като сте действали по нелюбезен начин и какво ви донесе това? Сърдечна болка и самота. Сега открихте нова техника и тя се нарича „да бъдеш мил с хората“. Когато си мил с партньора си, печелиш.

Любовно предсказание за всяка зодия през ДЕКЕМВРИ 2022 (Част 2)

Везни Бъдете внимателни, защото има хора, които ще се опитат да ви въвлекат в нещо лошо. Необвързани: Не се доверявайте на всеки и не...

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

ТЕЛЕЦ

Има голяма разлика между това да говориш за това да си полезен и да си полезен и през тази седмица ще видите как партньорът ви започва да действа. Никога не сте виждали подобно поведение при никого преди, особено при бивши любовници; Не, изглежда, че човекът, в когото си влюбен, е твоят супергерой. Те мислят това, което казват, и казват това, което имат предвид и ако нещо се появи за вас тази седмица - както и ще стане - знайте това, Телец: най-големият ви съюзник е вашият партньор. Те ще се придържат към вас през цялото време. Знанието за това ще накара сърцето ви да пее. Щастлива седмица за любовта, наистина.

ДЕВА

Любовно предсказание за всяка зодия през ДЕКЕМВРИ (Част 1) 2022

Овен През месец декември Овните ще бъдат на романтична вълна, която може и да им пречи да се концентрират. Необвързани: Възможно е да...

Краят на годината е и вече нямате никакъв интерес да се борите или да се уверявате, че ще постигнете своето. Тази година ви даде толкова много и въпреки че не всичко е розово, има мъдрост, която можете да почерпите от опита си и през тази седмица тези уроци ще се отплатят. Това се отнася до това как реагирате към партньора си, когато той се чувства по-слаб. В миналото е имало моменти, когато тяхното настроение ви е отблъсквало и е правело нещата неудобни за вас. Вие не сте от хората, които обичат да се отдават на лошите настроения на другите; те ви дразнят и предпочитате да ги оставите да се справят с всичко, което ги притеснява, без вашето участие. Но вече сте се научили, че в една връзка това не работи точно така и тази седмица ще станете по-добра версия на себе си в името на любовта. И ще бъде оценено!

Късметче според зодията за тази седмица, 05-09 ДЕКЕМВРИ 2022

СТРЕЛЕЦ

Послушайте сърцето на Стрелеца, чувствате се добре спрямо любовта, живота и преследването на щастието. Въпреки че понякога ще бъдете твърде искрени за чувствата си, може да откриете, че човекът, с когото сте романтични, не иска да е по друг начин. Да, вие сте смели и на моменти дори неприятни в изказването си, но няма да се промените. Ако някой иска да ви обича, тогава той трябва да е наясно с вашата склонност да казвате истината. Имате добри намерения и по време на Луната в съвпад с Уран ще видите, че наистина сте направили правилния избор, като сте се събрали с човека, с когото сте обвързани, защото той наистина ви разбира и е готов да остане с вас до края.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com