НА ЖИВОВойната в Украйна

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 06-10 ФЕВРУАРИ 2023

18500

ТЕЛЕЦ

Енергията на Лъв управлява вашия дом и семеен живот, обикновено по отношение на сериозна връзка. Тъй като Пълнолунието в Лъв се случва в тази част от живота ви, става дума за това да се чувствате по-позитивни за нещата в тази област и да забележите как са се развили. Благодарността винаги ще бъде един от най-добрите афродизиаци! 

Февруари ще бъде Месецът на годината за тези 3 зодии!

БЛИЗНАЦИ

Тази седмица може да донесе нова любовна възможност чрез работно пътуване или контакт в професионалния ви живот. В момента Марс е в Близнаци, работейки през същите градуси, през които е преминал в края на миналата година, но сега се усеща по-силен и по-уверен; тъй като се свързва с Венера, планетата на любовта в Риби, може да започнат да прехвърчат искри на работното място.

ЛЪВ

Тази седмица може да донесе важен урок от Сатурн във Водолей, говорейки със Северния възел в Телец. Водолей активира вашия сектор на отношенията, докато Телец управлява професионалния ви живот. Това може дори да доведе до промяна в кариерата поради любовна връзка или ново развитие в рамките на текуща връзка. С присъствието на този северен възел можете да се доверите на решенията, които ще вземете.

Кои зодии ще се сблъскат със сериозни проблеми през февруари

СТРЕЛЕЦ

От края на миналата година сте били на пътешествие в романтичния си живот, което ви е накарало да сте по-наясно със собствените си избори и дали те водят до това, което искате. Тази седмица Венера в Риби ще ви помогне да внесете обещанието за по-голяма любов и мир в семейния живот, докато нещо достига върха във вашата романтична връзка. Промяната е на хоризонта от известно време, но сега трябва да започнете да вървите към нея.

Уикендът ще бъде като влакче в увеселителен парк за тези две зодии

Този уикенд ще бъде емоционално влакче в увеселителен парк за два зодиакални знака. Представителите на тези две зодии ще попаднат в тру...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

Търпение - 3 зодии ще имат големи...
Паричен Рай очаква някои зодии...
Сменят репертоара и успехът е...
Сутрешното кафе - ключът към сърцето...
Неделята е избрана за най-добрият...
Зодиакалната Камбана бие тревога...
Звездите ще четат конско на тези...
Дневен хороскоп за 2 април 2023...
Кои зодии не се свенят да живеят...
Най-пакостливите деца са от тези...
Кои зодии ще се гмурнат в любовен...
Габровските зодии - ето кои зодиакални...

Последни новини