4-те зодии, на които пълнолунието им влияе

13869
4-те зодии, на които пълнолунието им влияе
Снимка: iStock/Guliver

По един или друг начин Луната и различните й фази въздейства на всекиго. Това е естествено явление и е пряко свързано със зодиакалния ни знак. Науката разкрива, че по време на новолуние и пълнолуние гравитацията около Слънцето подсилва тази на Луната. Вследствие на това магнитно привличане има приливи и отливи. Сами може да си представите какво може да предизвика тази енергия върху някои хора.

Когато всеки зодиакален знак попадне под влиянието на Луната, то тя е нашата ментална вселена и буквално дърпа конците в живота ни. Може да предизвика промени в настроението и да наруши здравия ни разум. Разбира се, може да ни тласне и в другата посока - да стимулира сетивата ни и да ни даде сила, с която да преминем през всичко, пред което се изправим. Неслучайно повечето магически ритуали се извършват по време на пълнолуние.

Не е тайна, че някои зодиакални знаци са по-зависими от силата на Луната и се влияят от нейните действия. Ето кои са зодиите, които усещат напълно мощните ефекти на пълнолунието и стават непредсказуеми в такъв момент.

Тези зодии имат най-благия характер - Ти от тях ли си?

Стрелец

Стрелците са неземни натури, които са най-широко отворени към нови и иновативни неща. За тях няма нищо невъзможно и неслучайно попадат под странно влияние, когато настъпи пълнолуние. Тогава сякаш се освобождават от всичко и се превръщат в необуздани души, за които няма невъзможни неща. Те са емоционални и често не успяват да контролират чувствата си през тази фаза на Луната. След като приключи - забравят какво е било и са готови да градят нови огромни планове за предстоящото.

Под най-силно влияние на Луната са представителите на Стрелец, които са родени в последната част на годината. Те могат да излязат от "нормалното" за тях поведение и да станат коренно различен човек за няколко дни.

Везни

Едно малко пълнолуние е способно да наруши баланса и уравновесеността на Везните. Те по принцип са стабилни хора, които обичат да държат всичко под контрол и дори успяват да сдържат чувствата си, когато ситуацията го изисква. Тези качества ги губят като с магическа пръчка, когато настъпи пълната фаза на Луната. Тогава влизат в кожата на друг човек, който е способен да премине от едно настроение в друг. През главата му преминават куп шантави идеи, а повишената сексуалност става неудържима.

Една дума може да опише характера на всяка зодия

Козирог

Със сигурност пълнолунието не е сред любимите дни за всеки Козирог. Тогава в тях бушува непозната енергия и възбуда, с която не знаят как да се справят. Те обичат да държат нещата под контрол, но пълната Луна спъва намеренията им и ги кара да извършат нещо лудо, което ще им държи влага за дълго време. Един от начините, които те прилагат, за да канализират тази енергия, е в изкуството. Козирог са креативни хора и именно във фаза на пълнолуние те постигат най-сериозните си успехи. Тогава музата не ги напуска и са способни да осъществят най-смелите си идеи.

Овен

Най-силно се забелязва влиянието на Луната върху Овен. Те са истинско олицетворение на това какво може да причини пълнолунието на по-емоционалните хора. То засилва всички сетива и не само това. За секунди Овен може да премине в няколко емоционални състояние. Както се смее с глас и може да избухне в неудържим плач. Ревността им се засилва още повече, която в комбинация с неудържимата лудост и повишения сексуален нагон, то Овен е вулкан от емоции, който трудно може да бъде удържан, когато е под въздействието на пълната луна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com