4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще бъде труден

8954
4 зодии, за които ДЕКЕМВРИ ще бъде труден
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН

Месецът ще започне с недоразумения между вас и вашия партньор. Това, което може да остане малко и безобидно, ще ескалира в някакъв вид сериозен спор, при който никой от вас не се чувства доволен, за да спрете да се карате. В един момент може дори да разберете, че целият този спор е безсмислен. Дори ще предложите и двамата да спрете, партньорът ви няма да е в настроение да спре, дори ще сметне, че това е най-смисленото нещо и няма да спре, докато и двамата не крещите истерично. Напрегнат месец, в който е добре да се смирите, поне един от двама ви, за да не бъдат взети крайни и непреодолими решения.

Тези 6 зодии ще са щастливи през ДЕКЕМВРИ

6 зодии с късмет във всичко през ДЕКЕМВРИ

СТРЕЛЕЦ Вече сте разбрали, каквото трябва и сте станали по-внимателни с решенията, които сте взели и поради това сте достигнали до важ...

ТЕЛЕЦ

Основното нещо, което ще определи колко тежък е този месец за вас, е за вътрешното ви усещане и какво правите по въпроса. Ще получавате прозрения и ще осъзнаете, че нещо вътре във вас ви разстройва; чувствате, че не можете да се доверите на някого в живота си. Потъвате в главата си, че има някой, който ви лъже, сякаш има някакво силно разкритие за него и това е всичко, за коетомислите. Е, поне докато не ги конфронтирате.

РАК

Това е фантастичен месец за вас да се потопите в образованието и научаването на нещо ново. Винаги сте се интересували от самоусъвършенстването и винаги сте се записвали за курсове, които ви позволяват безопасното пространство, за да правите нещата, за които мечтаете. Може да получите този шанс отново този месец, но това, което ще се появи, може да не ви хареса. Тъй като сте честни със себе си, може да разкриете нещо за себе си, което не ви харесва. По него може да се работи и вие ще го направите в мисия на живота си да отмените всички щети, които сте нанесли поради това ваше неконтролирано поведение.

Какво си казват хората за вас, когато разберат коя зодия сте?

Овен - "Настойчиви, арогантни и склонни към агресия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и винаги прави." Телец...

4 зодии, на които най-много може да се разчита

РИБИ

Този месец просто не можете да стоите неподвижно и да работите. Положителното в това е, че хората няма да ви приемат твърде сериозно, но това не означава, че трябва да дадете всичко от себе си, за да ги обличате с обиди и ниски оценки. Този месец ще мине и вероятно ще се събудите в края му с няколко съжаления, но ако има нещо, за което си струва да съжалявате, това е идеята, че не е нужно да стигате дотук. Отдръпнете се, преди да разрушите света около вас на парчета.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com