5 начина да фрустрираш държавата

7020
5 начина да фрустрираш държавата

1. Пусни си брада

Престъпи закона с гладко избръснато лице, а после изключително подмолно си пусни брада. Достатъчно е да изминат само две седмици, за да се превърнеш в напълно неразпознаваем субект. Спокойно може да минеш покрай патрулка, да поискаш цигара от полицая, да се втренчиш в очите му, няма страшно - лицевото ти окосмяване те е превърнало в друг човек. Впрочем, ако се чудиш къде да се скриеш - прибери се в родния си град. Няма на кой да му хрумне да те търси там - изглежда твърде логично, а полицията не обича простички решения на задачата. Винаги ще са на косъм да те хванат. 

2. Вдигай шум на Север от Слънчака 

В последствие, нали си събрал първоначален капитал, може да започнеш собствен бизнес на морето. Ето кое е най-важното: вдигни най-шумната и разюздана дискотека, построй я на самия плаж и просто внимавай да не е на Слънчев бряг. Според българските политици, начело с Валери Симеонов, Черноморието се изчерпва с Какао Бийч и всякакви презастроявания, шум и беззакония са възможни, стига да не са на въпросния плаж. Може да свинстваш навсякъде другаде, както намериш за добре. Кога например Валери Симеонов ще отиде на Шкорпиловци? Човекът иска да почива на Слънчев бряг, ама му е шумно, гледа да си подреди ваканцията.  

3. Кажи, че ти е все едно за АЕЦ Белене 

Въпреки, че от енергетика разбират между 000,25 и 000,38 % от населението на страната, в момента няма човек, който да не е готов във всеки един момент да изрази изключително важното си и интересуващо всички мнение за АЕЦ Белене. Единствено сега ти имаш шанса да фрустрираш обществото, заявявайки, че въобще не ти пука за АЕЦ Белене и че нямаш ни най-малка представа какво въобще представлява ядрената енергетика и какви са ползите от нея за обществото. Честността ти ще бъде възнаградена. 

4. Добери се до дует с Криско 

Един добър начин да се издигнеш над скачащите си по главите и драпащи да избягат от мизерията широки народни маси. Достатъчно е Криско да се появи в твое парче и да каже на няколко места "Криско бийтс" и два-три пъти да обели "Джан-джун". После вече е лесно, успехът е в кърпа вързан. 

5. Метаморфоза в чифтокопитно

Ако искаш някой някога поне веднъж да се заинтересува от теб, замисли се за евентуална метаморфоза, (по Кафка), събуди се един ден като крава и премини границата със Сърбия. Само така най-сетне на някой ще му пука за теб и одисеята ти ще предизвика нечий интерес - BBC, Пол Маккартни, Европарламента - нима е малко? 

 

Автор: Райко Байчев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ГЛЕДНА ТОЧКА:

Как украинките променят демографската картина в Германия

С помощ от САЩ: Ще спечели ли Украйна войната

Защо в Азия има толкова много боклук от Европа

За какво на ПП-ДБ и ГЕРБ не им достигна политическа воля

Къде плащат 18 000 евро за два месеца спане и лежане

Може ли престъпник да участва в управлението на държавата?

Ударът на Иран срещу Израел: успех или провал?

Турция: С вълшебната дума "Ол инклузив" срещу инфлацията

"Ида и аз подир нея"

30 години от геноцида в Руанда: кой пося семето на омразата?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com