5 сигнала, че си пада по теб

8283

Не винаги е лесно да разберете дали някой ви намира за привлекателен или просто е приятелски настроен, докато ви се усмихва и ви прави комплименти.

Има класически издайнически знаци, като поддържане на зрителен контакт или намиране на извинения, за да сте физически близо, но има и фини сигнали за това, че ви харесват, които може дори да не сте забелязали.

Основните признаци, че някой е привлечен от вас

1. Смехът

Разговорите с приятел винаги се различават от разговори с човек, когото наистина харесвате.

Знак, че човекът отсреща е привлечен от вас, е смехът му. Ако се смее на всичко, което казвате, не означава непременно, че сте много забавен. Може да е сигнал, че много му допадате. Бариерите падат и иска да създаде по-дълбока връзка с вас.

Знаците, които може би не улавяте, когато някой флиртува с вас

2. Физическа близост

Ако човекът до вас се чувства привлечен от страхотното ви излъчване – той със сигурност ще търси непрекъснато физически контакт под една или друга форма.

Може да се накланя към вас или ви докосват нежно, докато говорите. Ако отговорите положително на това, физическата връзка между вас двамата може да стане още по-силна.

3. Тона на гласа

Хората са по-склонни да понижат тона на гласа си, когато са привлечени от някого. Те ще намалят височината на гласа си, защото смятат, че звучи по-привлекателно.

Сигнали във вашата връзка, че не сте съвместими

4. Непрекъснато говорене

Ако сте привлечени от някого, не искате да спрете да говорите с него.

Ще можете да разберете дали някой ви харесва по начина, по който запълва всяка празнина от мълчание – с въпроси, размишления, споделяне на лична информация.

5. Разширени зеници

Когато зениците на човек се разширяват, това може да е знак за много неща. Един от тях, оказва се, е възбудата според психолози.

Разширяването на зениците е показателен знак за привличане и възбуда. Този фактор не може да бъде контролиран и няма как да се прикрием, ако имаме такова намерение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

В живота на 4 знака от Зодиака настъпва...
3 знака от Зодиака ще спечелят...
Двойките зодиакални знаци, които...
С кои зодии трябва да внимавате,...
Зодиите, които ще имат късмет...
Знаете ли как се прави хороскоп...
7 прости правила, които ще ви помогнат...
Как да посрещнем Новата 2023 година...
Дневен хороскоп за 28 ноември...
Как да сме облечени елегантно,...
Седмичен хороскоп за 28 ноември...
Замените обикновените завеси:...

Последни новини