5-те зодии, които правят от мухата слон

6496

Тъгата и мъката ни завладяват дотолкова, доколкото самите ние им позволяваме. Тези емоции са неизбежни, но можем бързо да ги прогоним от съзнанието си, ако съумеем да се овладяваме. Но понякога звездите, под които сме родени, ни изиграват лоша шега. Според експертното мнение на астролозите има няколко зодиакални знака, които се разстройват от всичко - както му казваме, превръщат от мухата слон. Останете до края, ако искате да разберете кои са тези зодии.

Риби

Рибите може би са най-емоционалният знак след Раците. На тях им е вродено да се тревожат за всеки и всичко, но в повечето случаи стресът, който създават, е излишен. Емоциите им са доста цветни и променливи, което пречи в създаването на хармония със самите тях. Не е изключено представителите на този знак да страдат и от определени психически проблеми в бъдеще.

Кои са най-дразнещите ЗОДИИ?

Дева

Тук може и да се изненадате, но перфекционизмът на Девите е именно причината, която създава страданието в живота им. Техният стремеж всичко да е идеално е нереален, а накрая те винаги са разочаровани. Освен това представителите на този знак се опитват да наложат възгледите си и върху околните, с които си навличат доста негативна енергия.

Колкото и да се опитват, те не могат да създадат ред навсякъде, а това им носи вътрешно неудовлетворение, покачва нивата на стрес и те постоянно живеят под напрежение и са разочаровани от заобикалящия ги свят и хора.

Лъв

Лъвовете може да ви изглеждат все така самоуверени и могъщи, но всъщност в тях доста често се раздират ангелът и дяволът. Те се чувстват раздвоени и славата замъглява възгледите им за истински и щастлив живот. Особено страдат, когато някой не им обръща достатъчно внимание, нанесен е негативен коментар по техен адрес или някой ги критикува директно лице в лице. За да живеят пълноценно, Лъвовете се нуждаят от признанието на околните, а това създава напрежение и очакване у тях ежедневно. Тези чувства само разклащат иначе не толкова стабилната им психика.

Кои са най-дразнещите ЗОДИИ, които могат да ви побъркат

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак се стремят да създадат хармония със самите себе си, но тази задача се оказва по-скоро непосилна за тях. Именно в огромното си желание всичко да им е наред, те нарушават и това, което в действителност е такова. 

Овен

Последната зодия от класацията е невротичният Овен. Представителите на този знак обичат да пътуват, да се забавляват и да създават нови приятелства. Но тъй като живеят живота си на макс, нищо не може да задържи вниманието и интереса им задълго, което поражда редовно недоволство у тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Къде да намерите качествена храна...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
Знаете ли защо пакетчетата с чипс...
Зодиите, които трябва да станат...
Тези зодии ще загубят интерес...
Кои зодии си подхождат с Дева и...
Зодиите, които ще мислят за раздяла...
Какво да подарите на любимите...
Как показва чувствата си мъж Дева...
Фън шуй кухня: Какви съдове ще...
Дневен хороскоп за 6 декември...

Последни новини