Любопитно

6 неща, които ще го накарат да избяга от теб

2760

Липсата на себеуважение с времето ще отблъсне и хората, които те смятат за неустоима. Мъжете харесват жени, които се уважават и обичат.

Представяме ви шест неща, които карат жените да си тръгнат от една жена.

1. Липса на самоуважение.

Това възприятие се случва на подсъзнателно ниво. Като липса на самоуважение визираме основно вашите отношения. Няма как да си готова да му простиш почти всичко. Или направо – всичко. Ако той се отнася зле с теб, обижда те и те лъже, тегли чертата и защити интересите си.

Ако във връзката ти се случват неща, които за теб са неприемливи, постави ясни граници. Ако партньорът ти те обича наистина, това няма да охлади чувствата му, а, напротив - ще ги засили.

2. Проектираш негативизма си върху него.

Това също кара мъжете да загубят интерес към половинките си. Преодолей вътрешните си негативи – не ги проектирай върху мъжа в живота си. Това ще ви попречи. Той ще усеща бариери заради предразсъдъците, с които гледаш на него.

Негативността, която в случая пак проектираш върху мъжа до теб, този път е причинена от емоционални травми, получени от минали връзки. Ако не си се примирила с тях и не си ги преодоляла – вероятно просто ти е рано за нова връзка. Протекциите ти може да те карат да виждаш неискрени намерения и потенциални проблеми дори при най-искрена любов от негова страна. Може би първоначално известно време ще опитва да ви се докаже, но едва ли ще му хареса… И едва ли ще продължи дълго.

4. Обвиняваш другите за проблемите си.

Склонността да обвиняваш някой друг за собствените си грешки и проблеми също може да накара мъжа да избяга. Ако редовно го обвиняваш например, че ти разваля настроението, без обаче да се замисляш защо се стига до там, това е ужасно. Помисли добре, преди да правиш такива изказвания – наистина ли е искал да те нарани или ти тълкуваш нещата неправилно?...

5. Не го уважаваш.

Ако се подиграваш непрекъснато с убежденията и принципите му, държиш му тон пред хората, със сигурност с времето той не само ще изстине към теб, но и въобще няма да иска каквато и да било комуникация. Общувай уважително с мъжа, ако искаш да останеш с него.

6. Не се обичаш толкова, колкото заслужаваш.

Любовта към самия себе си е истинският път към щастието. Ако не се обичаш достатъчно и не се стремиш да промениш това, той няма да има желание да те учи да се обичаш. Нито да обичаш него.

Намери причини да обичаш, уважаваш и да оценяваш себе си високо и точно такива, каквато си. Ако сама не обичаш себе си, няма да умееш да обичаш когото и да било.

Ставаш ли за сериозно гадже

От дълбока древност до днес, човекът е стадно животно, част е от общество, винаги усеща принадлежността си към род, роднини, мъж, жена,...

Етикети:

Още от Любопитно

Ако искате здрава, гъста и бързорастяща коса, пийте тези витамини
Велислава от "Игри на волята" разказа за интригите, Джаферович и шейка от плацента...
По колко километра трябва да караме колело всеки ден, за да постигнем видими резултати...
Защо незабавно да сложим кестени в джоба си?
Мирела проговори дали с Лефтеров са се събрали след "Игри на волята" (СНИМКА)...
Кои са страните, в които жената няма думата?

Последни новини