6-те най-опасни дни през октомври

3752

Шестте опасни дни на октомври ще бъдат съсредоточени в края на месеца. Това им придава още повече опасност и непредсказуемост, защото вървят един след друг. В такива периоди не трябва да забравяме използването на амулети и  талисмани за късмет. Бъдете бдителни и следвайте простите препоръки на експертите.

22 октомври - съвпадът на Венера и Слънцето

Първият неблагоприятен ден ще бъде едва 22-ри. Ще бъде белязан от опасен аспект на Венера и Слънцето. Венера и Слънцето ще започнат борба за влияние, предизвикваща драматични промени в настроението. В такива дни е по-добре да не правите прибързани действия и да не предизвиквате скандали.

23 октомври – Венера влиза в Скорпион

Венера ще започне бавно да губи силата си, лишавайки ни от късмет все повече и повече. Самият ден ще бъде странен, защото енергията на Венера ще породи у нас съмнения и страхове. Ще искаме да мързелуваме и да бягаме от отговорност.

25 октомври - частично слънчево затъмнение в Скорпион

Второто частично слънчево затъмнение ще се управлява от Скорпион. На 25 октомври може да се случат необратими неща в любовната сфер.

Не разказвайте на хората за вашите планове и амбиции през този ден. Много хора ще усетят на 25-и някакви неприятни вътрешни болки – необясним вътрешен глас, който може да ни вкара в грешния път. По-добре е да не се доверявате на шестото чувство в този ден.

28 октомври - Юпитер влиза в Риби

Нашето вдъхновение ще изчезне. Не изоставяйте бизнеса, който сте стартирали. Не се страхувайте от препятствията по пътя и решавайте проблемите възможно най-бързо.

29 октомври - Меркурий в Скорпион

Скорпионът не е в хармония с Меркурий. През целия период на пребиваване на планетата в този знак до 16 ноември ще ни бъде малко по-леко да получим нови знания. Най-страшни спонтанните пътувания с кола и други видове транспорт. На 29 октомври е по-добре да си останете вкъщи и да не ходите никъде без цел.

Дори в този ден е добре да не харчите излишни пари за себе си.

30 октомври - началото на ретро фазата на Марс

Поради това събитие краят на есента и началото на зимата няма да бъдат най-успешните за тези, които разчитат на бърз успех. Марс в слаба ретро позиция означава, че е строго забранено да бързате. На 30 октомври също не си струва да правите прибързани заключения и да рискувате финанси, губейки време за безполезни дейности. В този ден много от нас ще загубят мотивация и воля за победа. Мнозина ще са по-агресивни, нежелаещи да правят компромиси. Бъдете добри, за да не загубите добрата си репутация в приятелството, работата и бизнеса

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Знаете ли как се казва бащата на...
От жълтите петна по ваната няма...
Как спагетите да не се слепват-...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Двойките от тези зодии никога...
Уникално Късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
5 тайни послания, които тялото...
3 места в дома ви, които задължително...
Какво да подарим за Новата 2023...
Пълнолунието на 8 декември ще...
Кои зодии ще генерират гениални...

Последни новини