7 знака, че жената до вас е умела манипулаторка

19903
7 знака, че жената до вас е умела манипулаторка
Снимка: iStock/Guliver

В една връзка най-лошото чувство, което можете да изпитате, е да бъдете манипулирани. Истинска болка е да се чувствате глупави, манипулирани и емоционално използвани в една връзка. За да не изпаднете в ситуация, в която връзката ви няма особен смисъл и манипулирането е единственият начин тази връзка да работи, по-добре е да се освободите или поне да идентифицирате признаците на манипулатора.

1.            Емоционален изблик

Жените са чувствителни и често стават емоционални. Това е техният начин на изразяване и те не се отклоняват от него. Един от важните признаци на манипулативна жена обаче е, че тя особено емоционална точно по време на спор, когато мисли, че губи. Този спор може да получи грозен обрат.

2.            Сладко говореща

Някои жени ще започнат да говорят Сладко и в крайна сметка ще ви манипулират, за да постигнеизгода. Те ще използват емоциите ви фино по начина, по който искат, и ще ви накарат да правите неща, които може да не искате. Те манипулират толкова умно, че ще си помислите, че така сте искали нещата от самото начало.

3.            Отричане

Манипулативна жена е много добра в отричането. Когато се изправите срещу тяхното манипулативното поведение, те направо ще го отхвърлят и ще започнат да го отричат. Те ще започнат да играят с емоциите.

4.            Добри в лъжата

Жените манипулатори са изключително добри в лъжата. Те ще лъжат без никакъв срам за всичко и за всички. Те дори няма да помислят, преди да излъжат. Те просто искат да свършат нещата по техния начин и за това ще направят всичко.

5.            Мили са

Това е една от най-честите черти на манипулативната жена. Манипулативна жена ще бъде изключително мила с вас, тя иска да направите нещо за нея. Тя ще използват своя чар и харизма, за да ви накара да правите неща вместо тях. Но  щом работата бъде свършена, те ще се върнат към първоначалното си аз.

6.            Без финансова подкрепа

Важно е и двамата партньори да инвестират еднакво пари в една връзка. Но няма вреда да поискате финансова подкрепа от партньора си. Манипулативната жена обаче никога не би ви подкрепила финансово, защото знае, че това не е стабилна връзка за нея и просто ви налага манипулативното си поведение.

7.            Игра на жертва

Най -важният признак на манипулативната жена е, че тя винаги се прави на жертвата. Човек не може да бъде жертва по всяко време. Ще има моменти, когато и тя може да греши. В тези моменти тя ще играе ролята на жертвата, за да се измъкне от вината и да ви накара да се чувствате виновен от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

5 храни, за които да забравите след тренировка
5 храни, за които да забравите след тренировка

Не бързайте да се поглезите с храна след изтощителна физическа активност: нека да разберем кои храни ще отхвърлят цялата ви упорита работа във...