7 знака, че това определено не е вашата половинка

3875
7 знака, че това определено не е вашата половинка
Снимка: iStock

Когато търсим сродна душа или приятел, е лесно да допуснем грешка. Има моменти, в които се заблуждаваме, че сме намерили нашата сродна душа, но всъщност не е така. Ето някои от най-важните признаци, които показват, че този човек определено не ви е близо духовно и енергийно.

Не можеш да му се довериш

Дори и най-малкото съмнение, че можете да се доверите на сродна душа или приятел, показва, че това определено не е човек, близък по дух и енергия до вас. Ако има съмнения дали човека наистина е отворен към вас, тогава вероятността той да е сродна душа за вас клони към нула.

Изпитвате безпокойство

До човек, който ви е наистина близък и свързан, тревогите изчезват и вие не ги помните. Ако ситуацията е обратна, тогава определено няма нужда да се говори за родство и близост. Имайте предвид, че наличието на преживявания, безпокойство, неловкост и нервност е ясен знак, че сте далеч от идеалната съвместимост.

Добре е да знаете: Всяка любовна връзка минава през ТЕЗИ 4 етапа

Продължаваш да търсиш

Случва се, след като започнете нова връзка, да установите, че продължавате да следите внимателно други хора. Значи, че настоящата връзка не ви устройва. Човекът до вас не е вашата половинка, така че подсъзнателно все още търсите.

Разбирателство

Това изобщо не е така ли отнема известно време, за да можете да направите това. Половинките се разбират бързо и лесно. В разговора няма никаква неяснота. Експертите в областта на езотериката и психологията отбелязват, че за бързо разбиране изобщо не е необходимо да има някаква мистериозна духовна връзка. Перфектната комбинация от ум и характер вече е добра.

5 признака на провалената любов

Не знаеш какво искаш от един мъж

Не можете да си представите споделено бъдеще, защото не можете да го видите. Ако не можете да разберете какво искате от сродната си душа, тогава определено не сте на прав път. Всяка връзка трябва да има цел. Сродните души не се събират просто така. Такива срещи винаги имат по-висш смисъл.

Вие деградирате духовно

Вашата сродна душа трябва да ви тласка към духовен растеж. Ако в компанията на половинката си се самоунищожавате и той ви дава лош пример, такава връзка няма светло бъдеще. Най-вероятно трябва да прекъснете такива отношения, защото любовта или приятелството трябва да бъдат творчески. Сродната душа ни учи на нещо правилно, добро.

Постоянно спорите

Не е лошо да имаме различни виждания за определени неща. Сродните души може да са разделени в някои аспекти. Единият, например, смята, че не е необходимо да има деца, а вторият не вижда живота си като цяло без деца. Ако хората спокойно обменят мисли и мнения, това е добре. Ако превърнат всяка дискусия в спор, това вече показва, че тук дори няма и следа от родство на душите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...