8 мача, 7 загуби: България е предпоследна от 16 тима, а тепърва идва Италия...

1248
8 мача, 7 загуби: България е предпоследна от 16 тима, а тепърва идва Италия...
Снимка: eurovolley.cev.eu

След паузата от няколко дни подмладеният представителен отбор на България по волейбол продължава със своето участие в Лигата на нациите. За съжаление на всички ни, там нещата не са никак обнадеждаващи за родната селекция. А тепърва предстои сблъсък с третия във временното класиране Италия.

България се завръща в Лигата на нациите с мач срещу Италия

"Лъвовете" заемат 15-а позиция от общо 16 тима, като до момента имат седем поражения от общо осем мача. Така имат шест точки, като единствено Австралия е с по-лош точков актив - едва два пункта. Трябва обаче да отбележим, че те бяха спечелени именно срещу България, където дойде и единственият успех за Австралия.

Коефициентът на efbet дългоочакваният втори успех за България в Лигата на нациите да дойде срещу доминиращата в този спорт Италия е 9,60, докато ставката за успех в полза на третия във временното класиране е 1,09. Мачът между двата тима ще се състои във вторник, 5-и юли, от 18:00 часа българско време.

Италианците изостават от лидерите в подреждането Полша и Франция, но споменатите два тима имат само две точки аванс пред играчите от Ботуша. Така успехът за "Скуадра адзура" изглежда задължителен. А България няма победа над този опонент в шест поредни срещи.

България няма победа във волейбола над Италия от 7 години

Последният такъв дойде през юни 2015 година с 3:1. В онази среща "лъвовете" грабнаха първия сет и въпреки че бяха изравнени, впоследствие грабнаха срещата. Ставката и в този случай победителят от първия гейм в срещата да е България е 4,70 (и съответно 1,23 Италия да спечели първата част).

Разбира се, "Скуадра адзура" е големият фаворит в сблъсъка. Коефициентът на efbet в срещата да има по-малко от общо 142,5 точки точки е 1,94. Абсолютно същата е и ставката за това общият брой отбелязани точки от двата тима в срещата да е над 142,5 (и съответно мачът да е по-оспорван) - 1,94.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com