А1 постигна ресертификация по 4 ISO сертификата за още една година

1044
А1 постигна ресертификация по 4 ISO сертификата за още една година
Снимка: A1

Успешно приключи одит процедурата, проведена от сертификационната организация Lloyd's Register в А1. Тя още веднъж удостовери високото качество на услугите, предоставяни от компанията на индивидуалните и бизнес потребители.

Становището на одитора категорично сочи, че А1 напълно отговаря на изискванията на световните стандарти ISO 9001:2015, ISO 20000-1:2018, ISO 27001:2013 и ISO 27701:2019. Постигнатият позитивен резултат е в следствие на непрекъснатите усилия на целия екип на А1 за повишаване качеството и поддържане на високата надеждност на предоставяните услуги. Гарантираните параметри на нивото на обслужване (SLA) на професионалните телекомуникационни и IT решения, които компанията предоставя, се поддържат на високи нива на базата на регулярна обратна връзка от клиентите.

„Моят A1 ти е на късмет“ продължава с нови предметни награди

След като привлече вниманието на стотици хиляди потребители и им раздаде над 2,3 млн. награди, играта „Моят A1 ти е на късмет&ldq...

Продължаването на четирите ISO сертификата за още една година потвърждава, че А1 провежда управлението на качеството при предоставяне на IT услуги, информационната сигурност и защитата на личните данни в съответствие с най-добрите световни практики. Високото качество на предлаганите услуги е в основата на постиженията на A1 - водеща ICT компания в страната и с лидерска позиция сред телекомите по оборот за 2021 година.

Преди две години А1 България стана първата компания в A1 Group и една от малкото в страната, която получи официален ISO сертификат за съответствие с международен стандарт за цялостна система за управление поверителността и защитата на личните данни (PIMS). Той е разширение към вече сертифицирания в телекома ISO/IEC 27001 за управление на сигурността на информацията и определя изискванията за създаване, прилагане, поддържане и непрекъснато подобряване на тази система.

А1 постигна ресертификация по 4 ISO сертификата за още една година

Видин става по-умен град с технологични решения от А1

Община Видин използва решения на А1 от „Интернет на нещата“ за повишаване на ефективността чрез облачна високотехнологична ...


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com