Адвокатът на Явор Бахаров: Той се промени, вече не пие алкохол

2041

Адвокатът на актьора Явор Бахаров го представи в нова светлина и заяви, че клиентът му е претърпял промяна. По думите му актьорът вече не употребява алкохол, придвижва се само с колело и играе в цяла България.

Бахаров бе задържан в неделя за притежание на марихуана, а вчера му бе повдигнато обвинение за притежание на наркотично вещество.

"Незначителен случай е това, за който не бива даже и да говорим. На излизане от репетиция имах в джоба ми 0,25 г от въпросното вещество", заяви пред bTV актьорът.

Той вече има условна присъда - една година с четири години изпитателен срок, след като през 2020 г. в Банско бе хванат да шофира след употреба на алкохол, марихуана и кокаин.

Защитникът на актьора апелира в интервю за bTV днес законите да се прилагат еднакво към всички.

"Не смятаме, че подобна постъпка е гордост, но апелираме законите да се прилагат еднакво към всички членове на обществото", коментира адв. Денислав Асенов.

Той обясни и че при това обвинение не би следвало клиентът му да лежи ефективно. "Въпреки че той има условна присъда, при изпитателния срок единствено едно наказание "лишаване от свобода" би довело до изтърпяване на едно отложено наказание, каквото имаме. Ако обвинението остане такова, каквото е, условната присъда на Явор няма как да стане ефективна", посочи Асенов.

Той съобщи, че по случая от 5 декември има постановление за привличане към наказателна отговорност – за маловажен случай за държане на 0,3 г коноп. Към момента няма мярка за неотклонение.

Адвокатът обясни и друго - между конопа и марихуаната има разлика, и че при липса на съдебно-химическа експертиза не се знае дали веществото, което Явор е използвал, е забранено за притежаване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Шоубизнес

Баян от "Войната на буквите":...
Лена е отмъстена: певица се подигра...
Разгледайте имението на Дженифър...
Изненада! Краси Радков и съпругата...
Ето как ТОЧНО Лили Иванова се подготвя...
Случва се! Във втория сезон на...
Едната гърда на жената-балон...
Супермодел обещава на Путин голи...
Памела Андерсън призна: Най-чувственото...
Почина модната легенда Пако Рабан...
Survivor 7 с изненадващ нов водещ....
Тайни писма на принцеса Даяна...

Последни новини