Ако мъжът притежава тези качества - не го изпускайте

3993

Любовта е нещо красиво. Тя ни кара да политаме от щастие и да се чувстваме страхотно. Всяка любов е уникална и неповторима. Но има няколко важни неща, които трябва да търсите в бъдещия ви партньор, за да сте сигурни, че връзката ви ще е успешна и щастлива.

Ако се чудите дали да се установите с настоящия си партньор, може би си струва да направите крачка назад и да се запитате дали притежава повечето от качествата по-надолу.

Ако не го направи, това не означава, че той не е за вас и не бива да му давате шанс. Но ако притежава тези качества, то той определено не е за изпускане.

Признаци, че мъжът го е страх от сериозна връзка

5 качества у мъжа, които да търсите

1. Той е умен

Докато някои от нас са естествено по-умни от други, ново проучване във Финландия предполага, че колкото по-умен е мъжът, толкова по-малка е вероятността той да изневери. Според изследването по-интелигентните мъже са по-склонни да се женят и да се задържат в една връзка.

2. Той те кара да се смееш

От решаващо значение за успешна връзка е той да те карта да се смееш и да те забавлява. Доброто настроение през цялото е време е голям плюс в отношенията ви.

3. Полага усилия да се разбира със семейството и приятелите ви

Не е необичайно една жена да се откаже от собствения си социален живот, за да влезе в този на новия си мъж. Но рядко мъжът прави същото, след като влезе във връзка.

Ако вашият е сред тези, които обръщат голямо внимание на семейстовото и приятелите ви – не го изпускайте. Уважението към вашите близки е уважение и към вас.

5 знака, че сте във връзка с правилния човек

4. Той активно подкрепя кариерата ви

Доста често съпрузите са решаващ фактор при вземане на решение от страна на жените да напуснат работата си. Причината често е, защото се смята, че е тяхно задължение да отглеждат децата си.

Ако мъжът е склонен да промени своя график, за да ви помогне да напредвате с вашата работа и да помага в грижата за децата – то той не е за изпускате.

5. Той празнува вашите постижения

Независимо дали сте на първо място в маратон или научавате достатъчно немски, за да се справите сама на летището, важно е да имате партньор, който празнува постиженията ви и ви подкрепя.

Освен че ще се почувствате по-добре, това ще даде отражение и на връзката ви. Двойките, които го правят, са по-доволни от връзките си, отколкото тези, които реагират негативно или са безразлични към успеха на партньора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Любопитно

Как да не напълнявам, като пия...
Цветето, което ще прогони молците...
Музей в Брюксел показва произведенията...
Това е зодията, чиито живот ще...
Кои 2 зодии ще имат най-много пари...
Това са 3 – те зодии, които ще имат...
Уникално късметче за всяка зодия...
Уникално любовно пожелание за...
Кой трябва да яде копър и кой трябва...
Петър Дънов: 19 храни за лек...
Любовта ще е водеща през декември...
3 зодии от Зодиака ще бъдат най-щастливите...

Последни новини